Μην χασετε

«Η Βίκυ Καγιά μια κυράτσα… Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου άκουσα ότι είναι γκόμενα του…»

“Την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να την στείλετε σε κανένα σχολείο να μάθει να κάνει εκπομπές”.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος συνάντησε τη Σάσα Σταμάτη στο Ooh la la! και όταν του άνοιξαν το θέμα Greece’s Next Top Model έγινε χαμός. Ο γνωστός σχεδιαστής πέρασε από κόσκινοτην κριτική επιτροπή του GNTM.

«Δεν έχει κάνει καμία καριέρα η Βίκυ Καγιά! Πού έχει κάνει καριέρα; Μια φορά την πήρα εγώ το 1996 στο Ντίσελντορφ, μια φορά εδώ στην Ελλάδα… Διάβασα ότι λέει έπλεκε μαζί με την Κέιτ Μος και τη Ναόμι. Εγώ νομίζω ότι το μόνο που είδα από αυτό το πράγμα ήταν το πουλόβερ που έπλεξε η Καγιά βλέποντας εκπομπές της Ναόμι. Δεν έχει κάνει ποτέ διεθνή καριέρα. Είναι μια κυριούλα. Βάλανε μια κυράτσα να λέει πώς θα κάνουν τα μοντέλα! Τι ιδέα έχει αυτή από μοντέλα; Πού ήταν τοπ μόντελ;

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν την ξέρω. Το μόνο που άκουσα μια φορά ήταν ότι ήταν γκόμενα του Κωνσταντίνου Αργυρού. Από εκεί την ξέρω την κοπέλα. Μπορεί να έχει κάνει μεγάλη καριέρα και να την ξέρει μόνη της.

Advertisements

Μόνο που ακούω τη φωνή του Άγγελου Μπράτη με πιάνει τρέλα εμένα! Έχει μια φωνούλα ψιλή, η οποία νομίζω ότι είναι μια ψιλή βροχή έξω φθινοπωρινή που χτυπάει έναν τσίγκο και μου έχει σπάσει τα νεύρα».

Από τα βέλη του Νίκου Αποστολόπουλου δεν γλίτωσε ούτε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πρέπει να πάει να κάνει άλλα πράγματα και μετά να αρχίσει να κάνει εκπομπές. Να εκπαιδευτεί, κάπου να την στείλετε, σε κανένα σχολείο να μάθει να κάνει εκπομπές.΄Είναι ακατάλληλη να κάνει εκπομπές η κοπέλα, το ξέρει. Γιατί επιμένει»;

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα