Μην χασετε

Η Αφροδίτη στον Κριό έως και 15 Μαΐου 2019 και η επιρροή της στα Ζώδια

Από τις 18 Απριλίου 2019 η Αφροδίτη μετακινείται στο ζώδιο του Άρη, τον Κριό,  όπου βρίσκεται σε πτώση καθώς η αρσενική ενέργεια του Κριού “κλέβει” την θηλυκότητα της και μεταμορφώνεται αρκετές φορές σε ..άχαρο πολεμιστή και διεκδικεί να έχει το πάνω χέρι, αγνοώντας μεθόδους σαγήνης και κατάκτησης. Έτσι και μέχρι τις 15 Μαΐου 2019,  η Αφροδίτη θα παλεύει ουσιαστικά με το ταίρι της, θέλει να το προσπεράσει, βιαστική και ανήμπορη όμως να διαχειριστεί την παρορμητική της φύση, με αποτέλεσμα οι προσωπικές μας σχέσεις να εξελίσσονται μέσα σε πεδίο ..αρένας! Ωστόσο, η Αφροδίτη στον Κριό είναι φιλική, άκρως ενθουσιώδης και έτοιμη να δοκιμάσει νέες εμπειρίες, συνδυάζοντας τόλμη, θάρρος και μια γενναιότητα που εκπλήσσει.

Advertisements

Στο πέρασμα της η Αφροδίτη από τον Κριό, θα λειτουργήσει άκρως εσωτερικά με τη συνάντηση της με τον Χείρωνα, έπειτα θα συγκρουστεί με φαινομενικά ανάδρομο Κρόνο και Πλούτωνα στον Αιγόκερω και αρμονικά θα συναντήσει τον φαινομενικά ανάδρομο Δία στον Τοξότη. Πιο συγκεκριμένα,

Στις 23,24 Απριλίου 2019 η Αφροδίτη θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον Χείρωνα, μια μέρα συναισθηματικής επούλωσης και θεραπείας αλλά και καρμικών συναντήσεων,εξελίξεων και ερwτικών γνωριμιών. Επηρεάζονται θετικά τα ζώδια της φωτιάς, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες αλλά και ζώδια του αέρα, Δίδυμοι (στον φιλικό τους κύκλο), Ζυγοί ( σε προσωπικές σχέσεις) και Υδροχόοι ( σε σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα αλλά και συναντήσεις τυχαίες..καρμικες). Η όψη αφορά το α’δεκαήμερο και όσους έχουν πλανήτες γύρω από την 3η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Στις 7, 8 Μαίου 2019, Η Αφροδίτη από τον Κριό θα χτυπηθεί από τον Κρόνο στον Αιγόκερω, άκρως περιοριστική μέρα, θα επικρατήσει ο κυνισμός μέσα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και πιθανόν να απογοητευτούμε από το περίγυρο μας. Έτσι, αρκετά ρεαλιστικές μέρες, όπου αντιλαμβανόμαστε ότι δεν πρέπει να προκαλούμε την τύχη μας, να είμαστε προσεκτικοί στην επιλογή του ερwτικού μας συντρόφου και να προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε με ..τρόπο την κριτική που θα δεχτούμε από  το περιβάλλον μας. Προσοχή σε σχέσεις με άτομα εξουσίας και μεγαλύτερης ηλικίας. Επηρεάζονται αρνητικά κυρίως οι εκπρόσωποι του παρορμητικού σταυρού,   Κριοί,, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι που γεννήθηκαν τέλη β δεκαημέρου και αρχές γ’ , και όσοι/ες έχουν πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 20η των αντίστοιχων ζωδίων.

Γύρω στις 10 Μαίου 2019, η Αφροδίτη θα συναντήσει τους φόβους της, τυχόν εμπόδια και ουσιαστικά τους δαίμονες της στη σύγκρουση που θα γίνει με τον φαινομενικά ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω,  οπότε πιθανόν να εμπλακούμε σε σχέσεις ακραίες, επικίνδυνες και κυρίως απαγορευμένες Αυτές τις μέρες καλούμαστε να επιλύσουμε υπαρξιακά ερωτημάτα και να αντικρίσουμε το θύμα η το θύτη που κρύβουμε μέσα μας. Προσοχή σε οικονομικούς εκβιασμούς. Επηρεάζονται οι παρορμητικοί, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του γ δεκαημερου και όσοι/ες έχουν αντίστοιχους πλανήτες στην 23η αντίστοιχη μοίρα.

Ευτυχώς την ίδια μέρα, στις 10 Μαίου 2019,  ολοκληρώνεται και το τρίγωνο με τον φαινομενικά ανάδρομου Δία στον Τοξότη, όπου θα ανοίξει πόρτες για σπουδές, φιλοσοφικές συζητήσεις, οργάνωση πνευματικών ομάδων αλλά και θα ευνοήσει την επιχειρηματικότητα. Η ψυχολογία για τα ζώδια της φωτιάς, γεννημένοι στο γ δεκαήμερο, 23η μοίρα,  Κριούς (όχι τόσο έντονα , γιατί επηρεάζονται από το τετράγωνο) , Λέοντες , Τοξότες θα είναι ανεβασμένη. Εύνοια σε ταξίδια μακρινά.

Κριός

Η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο σου θα ευνοήσει τις προσωπικές σου σχέσεις (βέβαια θα προσέξεις τις μέρες, αναλύονται παραπάνω, όπου θα συγκρουστεί με Κρόνο και Πλούτωνα) και θα έχεις χρόνο να ασχοληθείς πιο ουσιαστικά με την εμφάνιση σου και γενικά το στυλ σου και σίγουρα θα κάνεις κάποιες έξτρα αγορές. Γενικά, πιθανόν να έχεις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν τη κατάσταση της προσωπικής σου ζωής. Εκμεταλλεύσου τη θέση της Αφροδίτης για να καλλιεργήσεις συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Ταύρος

Advertisements

Η θέση της Αφροδίτης στον Κριό , είναι μια θέση μυστική, αρκετά όμως παρεξηγημένη(είναι στον δωδέκατο σου οίκο) καθώς σε κάνει να κοιτάς , να θέλεις και να παθιάζεσαι με τον …παράνομο, ανικανοποίητο έρωτα και αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να σε δικαιώσει στο μέλλον. Ωστόσο, εάν συνθηκολογήσεις με τις επιθυμίες σου, φαίνεται ότι θα απολαμβάνεις τις στιγμές χωρίς να σκέφτεσαι ιδιαίτερα το αύριο. Συναντήσεις με άτομα κλειδιά θα γίνουν και πρέπει να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες για να βάλεις το παρασκήνιο να δουλεύει προς όφελος σου.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Δίδυμοι

Η θέση της Αφροδίτης στον Κριό, αφορά τον φιλικό σου κύκλο, μπορείς να αναπτύξεις τις φιλίες σου, να επεκτείνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και κυρίως να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο υποστηρίζοντας όμως τις ιδέες σου και έχοντας ένα όραμα. Νέα όνειρα και ελπίδες θα ξεπροβάλλουν κυρίως από την στήριξη που θα δεχτείς από άλλα άτομα και είναι πραγματικά μια περίοδος εξέλιξης και προσωπικής αναρρίχησης μέσα από δημόσιες σχέσεις. Έρωτας με φιλικό πρόσωπο ή συνεργάτη θα σε μπερδέψει.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Καρκίνος

Η θέση της Αφροδίτης στον Κριό επηρεάζει έντονα την επαγγελματική σου εικόνα, αλλάζει το ύφος σου και ελκύεις δυναμικά πρόσωπα εξουσίας που τώρα σε πλησιάζουν με ..άγριες διαθέσεις για να σε ..κατακτήσουν ή να σε πάρουν με το μέρος τους. Επικίνδυνη και άκρως υπερβολική η θέση της Αφροδίτης , (προσοχή στις μέρες όπου θα συγκρουστεί με Κρόνο και Πλούτωνα) ωστόσο σε γενικές γραμμές θα ζεις με υπερβολή και χωρίς αίσθηση του μέτρου. Εκμεταλλεύσουν κυρίως την εύνοια που δέχεσαι από πρόσωπα κύρους και πόνταρε στις γνωριμίες σου.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Λέων

Η θέση της Αφροδίτης στον Κριό είναι βασανιστικά ..καλή για να ξεκινήσεις να δέχεσαι δώρα από άτομα διαφορετικής κουλτούρας..να ξεπεράσεις δυσκολίες που είχες σε θέματα σπουδών και να επιλυθούν με το καλύτερο τρόπο οι αναποδιές και καθυστερήσεις σε συμφωνίες που αφορούν τον επαγγελματικό σου προσανατολισμό. Ερwτικά θα είσαι πιο απελευθερωμένος, να δοκιμάσεις μια παράξενη εμπειρία με άτομο που δεν ταιριάζει στις μέχρι τώρα προτιμήσεις σου και να ζήσεις το πάθος χωρίς όρια και ηθικές προκαταλήψεις..

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Παρθένος

Advertisements

Η θέση της Αφροδίτης στον Κριό είναι μια τονωτική ένεση για τα οικονομικά σου αλλά και την σeξουαλική σου ζωή , με αποτέλεσμα να ανανεωθείς και κυρίως να απεγκλωβιστείς από σχέσεις που δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σου. Με την Αφροδίτη στον Κριό δέχεσαι υλική υποστήριξη από άτομα που μοιράζεστε ίσως ένα ακίνητο , …ένα χρέος , έχετε κάποια οικονομική δέσμευση αλλά τώρα εξασφαλίζεις μια πιο ευνοϊκή μεταχείριση. Σeξουαλικά είσαι αρκετά πιο απελευθερωμένος και θα ξεπεράσεις τον εαυτό σου αλλά και τις αντοχές σου..

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Ζυγός

Η θέση της Αφροδίτης στον Κριό , απέναντι σου φέρνει καλές αλλά και ..περίεργες στιγμές , όπου πρέπει να συνθηκολογήσεις , κοιτώντας το αύριο ..(κυρίως τις μέρες ..δες παραπάνω..που συγκρούεται με τον Κρόνο και Πλούτωνα) και για να μη ζεις μόνο για το σήμερα. Ευνοϊκή γενικά όμως η περίοδος, εάν θέλεις να βρεις τη χρυσή τομή, να βάλεις νέα θεμέλια σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις αλλά και για να φλερτάρεις με το αντίθετο φύλο. Στόχοι τώρα εκπληρώνονται με ευκολία.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Σκορπιός

Η θέση της Αφροδίτης στον Κριό αφορά την καθημερινότητα σου , οπότε θα αλλάξει το πρόγραμμα σου και ίσως απεγκλωβιστείς από υποχρεώσεις που σε είχαν καθηλώσει στο σπίτι αλλά και ερwτικά ενδέχεται να δεχτείς προτάσεις μέσα στον εργασιακό σου χώρου και θα ανανεωθείς. Μέρες που μπορείς να ασχοληθείς με την εμφάνιση σου, την φυσική σου κατάσταση και να χαλαρώσεις με τους δικούς σου ανθρώπους ή ακόμα και το ..κατοικίδιο σου.. Εύκολη, άνετη καθημερινότητα και ένα πρόγραμμα που θα σε αποζημιώσει για την κούραση της προηγούμενης περιόδου.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Τοξότης

Η θέση της Αφροδίτης στον Κριό είναι τονωτική ένεση αυτήν την περίοδο καθώς μπορείς να φλερτάρεις, να βγεις από το καβούκι σου αλλά το πιο σημαντικό να ερωτευτείς ξανά το ταίρι σου ή ένα νέο άτομο στη ζωή σου που σε πλησιάζει με ..άγριες, καυτές διαθέσεις. Θέλεις να ζήσεις το τώρα, έχεις τη διάθεση να αφήσεις πίσω τις απογοητεύσεις που σε είχαν ζορίσει και τώρα θα ανέβει η ψυχολογία σου και μπορείς να χαρείς τη ζωή. Επενδύσεις ευνοούνται καθώς και χρήματα από τυχερά παιχνίδια. Ερwτικές μέρες με φλερτ και ξεγνοιασιά.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Αιγόκερως

Η Θέση της Αφροδίτης στον Κριό αφορά τον οικογενειακό σου χώρο, πιθανόν να επανασυνδεθείς με άτομα που είχες παρεξηγηθεί και φαίνεται να νιώθεις έντονα την ανάγκη να αγαπήσεις αλλά και να αγαπηθείς. Μέρες τρυφερότητας και οικογενειακής θαλπωρής ζεις με το ταίρι σου ή τα μέλη της οικογενείας σου και θα γαληνέψει αρκετά η ψυχή σου (βέβαια πρόσεχε τις μέρες δες παραπάνω- που ο Κρόνος και ο Πλούτωνας πιέζουν την Αφροδίτη). Μετά την μπόρα όμως , πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Καρμικές συναντήσεις.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Υδροχόος

Η θέση της Αφροδίτης στον Κριό ευνοεί τα ταξιδάκια αναψυχής, τις συμφωνίες αλλά και κάθε είδους συναλλαγές με τρίτα πρόσωπα και φαίνεται να ξεκινάει μια περίοδος ανανέωσης και ψυχαγωγίας. Η επαφή με συγγενικά σας πρόσωπα θα βελτιωθεί με αποτέλεσμα να διανύεις μια περίοδο ηρεμίας και νοητικής χαλάρωσης χωρίς πολλές σκέψεις και απομακρύνεις τελικά την τοξικότητα από το περιβάλλον σου. Συμφωνίες που γίνονται τώρα έχουν οικονομικό όφελος. Έρωτες σύντομοι αλλά παθιασμένοι.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Ιχθύες

Η θέση της Αφροδίτης στον Κριό δίνει δώρα οικονομικής φύσεως, μπορείς να ευνοηθείς από μια νέα πηγή εσόδων και να νιώσεις την βελτίωση της πρακτικής πλευράς της ζωής σου. Ανακουφιστικές οι μέρες όπου φαίνεται να έχεις διάθεση για φλερτ και ερwτικές στιγμές μια που θα πατάς πιο γερά στα πόδια σου. Η αυτοπεποίθηση σου θα χτυπήσει κόκκινο.. Εύνοια από εργοδότες και προτάσεις για νέες πηγές εσόδων αναμένονται.. Μη χάσεις ευκαιρίες.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα