Μην χασετε

Η Αστρολογία σήμερα 9/5/2019: Ο Ήλιος εξάγωνο με Ποσειδώνα – Πως επηρεάζει το ζώδιο σου;

Η αστρολογία σήμερα 9 Μαΐου 2019, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

Advertisements

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε ενθουσιασμό και βαθιά κατανόηση στα προβλήματα των άλλων. Δεν υπολογίζουμε τις προκλήσεις αλλά μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε με επιτυχία. Είμαστε εξαιρετικά δημιουργικοί και σε θέση να εκτελέσουμε σχεδόν όλες τις εργασίες που μας έχουν ανατεθεί. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας είναι ο χρόνος ή όταν τα χρονοδιαγράμματα πρέπει να τηρούνται. Τώρα μας ενδιαφέρουν περισσότερο η τέχνη, το θέατρο, η εκπαίδευση, η γραφή, η έρευνα σε ένα πεδίο δημιουργικής έκφρασης. Δεν έχουμε εγωιστικές διαθέσεις, αντίθετα είναι οι ανιδιοτελείς ενέργειες που επηρεάζουν τις αποφάσεις και τα κίνητρά μας. Η ισχυρή φαντασία μας είναι η πηγή της δημιουργικότητάς μας.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε τώρα ευαισθησία στον πόνο των άλλων και οι προσωπικές σας σχέσεις χαρακτηρίζονται από ανεκτικότητα. Υπάρχει μια μαγική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας, μια ελευθερία που βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Μπορείτε να απολαύσετε ευχάριστες και ρομαντικές στιγμές και να αφιερωθείτε στη σχέση σας η οποία θα είναι μια αστείρευτη πηγή χαράς. Έχετε έντονη ψυχική ευαισθησία και εκφράζετε τις δημιουργικές δυνατότητές σας. Ηρεμείτε τώρα μέσα από τη μουσική, την τέχνη και τη λογοτεχνία. Έχετε ανοχή με τους περισσότερους ανθρώπους και δεν επιβάλλεστε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Δεν είστε υπερβολικά απαιτητικοί και έχετε ένα ανθρωπιστικό πνεύμα, δίνοντας αξία σε όλους και όχι μόνο σε αυτούς που είναι πετυχημένοι κοινωνικά.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχουν άνετες κοινωνικές συνθήκες, γενναιοδωρία και φιλικότητα. Οι κοινωνικές συναναστροφές μας προσφέρουν χαρά. Προσέχουμε την εξωτερική μας εμφάνιση και είμαστε πολύ γενναιόδωροι, δείχνοντας την αγάπη μας στους άλλους και θέλοντας να την μοιραστούμε. Τώρα μπορούμε να υπερπηδήσουμε τα εμπόδια και τις προκλήσεις της ζωής και έχουμε αγάπη για τα ταξίδια και τις νέες περιπέτειες. Δεν αποθαρρυνόμαστε από τα προβλήματα και τα εμπόδια αλλά αντίθετα, απολαμβάνουμε τις προκλήσεις.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, ευνοείστε για γάμο, για ξεκίνημα μιας νέας σχέσης, για πάρτι και για κοινωνικές εκδηλώσεις. Θα περάσετε ευχάριστα, τόσο με τους φίλους σας όσο και με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για ρομαντικές αποδράσεις, όπως να κάνετε ένα ταξίδι με την αγάπη σας ή ακόμα και να κάνετε μαζί κάτι … υπερβολικό, να αλλάξετε τη συνήθη ρουτίνα σας. Το ταξίδι σας θα είναι πολύ ευχάριστο. Η προσωπικότητά σας λάμπει και η δημοτικότητά σας αυξάνεται, ιδιαίτερα με το αντίθετο φύλο. Μια νέα ερwτική σχέση μπορεί να ξεκινήσει αυτήν τη στιγμή, αν δεν έχετε. Οι οικονομικές δοσοληψίες θα αποδειχθούν επιτυχείς, έτσι είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επενδύσετε χρήματα ή να έχετε δοσοληψίες με τους δικηγόρους.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Υπάρχει ισχυρή επιθυμία για να βιώσουμε το συναίσθημα μέσα από τη σeξουαλική πράξη στη σχέση μας. Κυριαρχεί η κτητικότητα και η ζήλια καθώς επίσης και έντονη σeξουαλική ένταση. Τα συναισθήματα είναι τώρα μυστικά και δημιουργούν εσωτερικές συγκρούσεις. Διακατεχόμαστε από άστατες επιθυμίες και μεταβαλλόμενες προτιμήσεις, έτσι μπορεί να είναι δύσκολο να ικανοποιήσουμε τον εαυτό μας ή τους γύρω μας. Είναι ίσως καλύτερα να περιμένουμε προτού δεσμευτούμε σε κάτι ή με κάποιο άτομο που ποθούμε.

Advertisements

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, θα παρατηρήσετε ότι η ένταση των συναισθημάτων σας στην ερwτική σας ζωή θα αυξηθεί. Στη σχέση σας, ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με θέματα κτητικότητας και ζήλιας ή συναισθηματική χειραγώγηση ή ακόμα και εκβιασμό. Θέματα εξουσίας και ελέγχου σας απασχολούν έντονα αυτή τη στιγμή. Μπορεί να αισθανθείτε περίεργες ερwτικές δονήσεις για κάποιο άτομο που σας φαίνεται πολύ γοητευτικός και ενδιαφέρον, για άγνωστους όμως λόγους. Εάν ξεκινάτε μια νέα σχέση τώρα, να είστε πολύ προσεκτικοί καθώς μπορεί να είναι μια «μοιραία έλξη» που μπορεί να τελειώσει άσχημα.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Ήλιο μας κάνει πιο συμπονετικούς και μας αγγίζουν τώρα πιο εύκολα τα συναισθήματα των άλλων. Έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση που βασίζεται στη διαίσθησή μας. Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο δημιουργεί την αίσθηση ότι δεν έχουμε υποστήριξη και μας είναι δύσκολο να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας ή τις ανάγκες μας στους άλλους.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα