Μην χασετε

Η Αστρολογία σήμερα 7/5/2019: Η Αφροδίτη τετράγωνο με Κρόνο – Πως επηρεάζει το ζώδιο σου;

Η αστρολογία σήμερα 7 Μαΐου 2019, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

Advertisements

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε να κάνουμε δύσκολες επιλογές που συσχετίζονται με την ανάγκη μας να εναρμονίσουμε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μας με την επιθυμία μας να απολαύσουμε τις στιγμές, να συμμετέχουμε σε κοινωνικές δραστηριότητες και να ερωτευτούμε. Ενώ το ένα κομμάτι του εαυτού μας θέλει τον έρωτα, την αγάπη, τους φίλους και τη διασκέδαση, το άλλο μέρος επιδιώκει την πειθαρχία και τη σκληρή δουλειά και δεν επιτρέπει καμία επιπολαιότητα. Αυτή η σύγκρουση μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη ένταση, είτε με τον εαυτό μας, είτε με τους άλλους.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, ίσως δοκιμάσετε κάποια μικρή απογοήτευση στις σχέσεις σας με τους άλλους και πιο συγκεκριμένα στις ερwτικές σας σχέσεις. Εστιάζεστε περισσότερο σε πρακτικά ζητήματα και τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στους άλλους και όχι στα ζεστά συναισθήματα. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν λαμβάνετε συναισθήματα και ίσως να αισθάνεστε μοναχικά και απομονωμένα από τους άλλους. Μπορεί και να σκέφτεστε να απομακρυνθείτε από το σύντροφό σας. Οι ερwτικές σχέσεις γίνονται δύσκολες και δημιουργείται συναισθηματική απόσταση και μοναξιά. Τα συναισθήματά σας είναι τώρα ψυχρά και γίνεστε απαιτητικοί. Οικονομικά μπορεί να ανησυχείτε για τα χρέη που πρέπει να καταβληθούν ή την έλλειψη χρηματοδότησης. Εάν έχετε δική σας επιχείρηση, θα ανησυχείτε για την οικονομική της πορεία. Έχετε την τάση να είστε απαισιόδοξοι για το μέλλον σας και θα είστε συγκρατημένοι, έχοντας αυτοπειθαρχία.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Δία το υποσυνείδητό μας δημιουργεί φόβους εξαιτίας της αυξημένης φαντασίας μας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη η στοργή και η τρυφερότητα δημιουργούν συναισθηματική χαλάρωση.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα