Μην χασετε

Η Αστρολογία σήμερα 7/4/2019: Ο Ερμής εξάγωνο με Κρόνο – Πως επηρεάζει το ζώδιό σου

Η αστρολογία σήμερα 7 Απριλίου 2019, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

Advertisements

Είμαστε υπεύθυνοι, στοχαστικοί και σοβαροί και μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας λογικά ενώ δεν ασχολούμαστε με επιφανειακά θέματα. Είμαστε καλοί ακροατές και προσεκτικοί όταν εκφράζουμε τις απόψεις μας σε μια συνομιλία. Αντί να κάνουμε όνειρα, προτιμάμε να εφαρμόσουμε τους στόχους που είναι μέσα στις δυνατότητές μας. Εκτιμώνται οι προσπάθειές μας και λειτουργούμε καλύτερα αν μπορούμε να ορίσουμε το δικό μας ρυθμό. Τώρα είμαστε τίμιοι και ειλικρινείς και επιμένουμε στην εκπλήρωση των στόχων μας.

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα και τα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, είστε φιλόδοξοι και πρόθυμοι να δείξετε στους άλλους τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Δεν φοβάστε να μιλήσετε όταν έχετε μια καλή ιδέα. Λόγω του αέρα σας, οι άλλοι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι δεν σας ενδιαφέρουν οι κοινωνικές επαφές. Μπορεί να είστε αφηρημένοι κατά καιρούς. Ο ερwτισμός σας διεγείρεται από ένα άτομο που είναι ώριμο, τίμιο, ειλικρινές και υπεύθυνο. Τώρα αντιστέκεστε στις αλλαγές και θέλετε το χρόνο σας για να χαλαρώσετε. Διστάζετε να αναλάβετε την πρωτοβουλία, αλλά αναζητάτε την ασφάλεια και περιμένετε ήσυχα για να δείτε πώς θα πάνε τα πράγματα. Στις συνομιλίες σας, φαίνεστε πολύ ήρεμοι και δεν είναι εύκολο να σας αλλάξουν τα μυαλά. Σε γενικές γραμμές προτιμάτε να εργάζεστε μόνοι σας για να μη σας αποσπάται η προσοχή.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα υπάρχουν αρμονία, τρυφερά αισθήματα και εκτίμηση για την ομορφιά ενώ ικανοποιούνται οι συναισθηματικές μας επιθυμίες.

Διάβασε περισσότερα για το ζώδιο σου

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα