Μην χασετε

Η Αστρολογία σήμερα 6/5/2019: Ο Ερμής στον Ταύρο – Πως επηρεάζει το ζώδιο σου;

Η αστρολογία σήμερα 6 Μαΐου 2019, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

Advertisements

Ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή ως 21 Μαΐου)

Με τον Ερμή στον Ταύρο, το μυαλό μας επιβραδύνεται στο να ληφθούν κάποιες αποφάσεις, ενώ είμαστε προσεκτικοί στην επικοινωνία μας. Μιλάμε αργά και επιλέγουμε προσεκτικά την κάθε μας λέξη. Αυτός ο Ερμής χάνει σε ταχύτητα, αλλά κερδίζει σε πληρότητα. Θέλουμε μια σταθερή βάση σε ό, τι λέμε ή αποφασίζουμε. Μας αρέσει να μαθαίνουμε στην πράξη και να κάνουμε αργά, σταθερά βήματα προς έναν πρακτικό στόχο. Εκείνο που θέλουμε είναι να δούμε απτά αποτελέσματα στο τέλος. Λειτουργούμε καλύτερα σε ένα αβίαστο περιβάλλον όπου δεν είμαστε πιεσμένοι και σχεδιάζουμε κάθε βήμα με προσοχή για να βεβαιωθούμε ότι πατάμε σε στέρεο έδαφος. Όπως και η χελώνα στο μύθο, προχωρούμε αργά προς τη γραμμή του τερματισμού.

Επειδή κυβερνήτης του Ταύρου είναι η Αφροδίτη, είμαστε δεξιοτέχνες στον τρόπο επικοινωνίας μας και επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε πράγματα που είναι διαρκή, απτά και σταθερά. Υπάρχει ανάγκη να έχουμε κάτι να δείξουμε στους άλλους, όπως για παράδειγμα, πλούτο και αποκτήματα. Το μυαλό μας κατευθύνεται προς μια συνεπή και συνετή προσπάθεια, όπου με την πάροδο του χρόνου θα έχουμε άφθονη συγκομιδή. Μπορεί να καθυστερούμε για να αποφασίσουμε αλλά όταν το κάνουμε, ξεκινάμε προς την επίτευξη του επιδιωκόμενου στόχου. Όταν μια ιδέα μπει στο μυαλό μας είναι βαθιά ριζωμένη, και γινόμαστε πεισματάρηδες και επίμονοι, αγωνιζόμενοι σκληρά για να κερδίσουμε την ικανοποίηση που ποθούμε. Η επιμονή ενισχύει την αποτελεσματικότητα, ιδίως όσον αφορά την παραγωγή χρημάτων.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, έχετε πρακτικότητα και ορθολογισμό στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Συζητάτε με τους άλλους έχοντας ένα πρακτικό πνεύμα στις συζητήσεις σας οι οποίες περιλαμβάνουν οικονομικά θέματα και επενδύσεις. Η σταθερότητα στις σκέψεις σας έχει ως αποτέλεσμα να περιβάλλεστε από άτομα που επιζητούν να επικοινωνήσουν μαζί σας. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Απολαμβάνετε περισσότερο την επικοινωνία για θέματα οικονομικά και εκπέμπετε αισθησιασμό στις συζητήσεις σας.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα