Μην χασετε

Η Αστρολογία σήμερα 5/5/2019: Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο – Πως επηρεάζει το ζώδιο σου;

Η αστρολογία σήμερα 5 Μαΐου 2019, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

Advertisements

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο διεγείρει τις αισθήσεις μας και εφιστά την προσοχή σας στα απλά πράγματα της ζωής. Αισθανόμαστε την επιθυμία να βιώσουμε τις γήινες απολαύσεις, έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε τρόπο προσέγγισης στα οικονομικά μας και να αποδείξουμε την αξία μας με πολλούς τρόπους, χαρίζοντας το χρόνο μας, τα χρήματά μας, την αγάπη μας και παρέχοντας συναισθηματική υποστήριξη. Καλούμαστε συνειδητά να αναγνωρίσουμε και να τιμήσουμε αυτό που εκτιμούμε. Τα συναισθήματά μας, μας παρέχουν πληροφορίες στα κάτωθι ερωτήματα: «Αισθάνεστε ότι δίνετε πολύ από το χρόνο σας σε πράγματα και ανθρώπους που δεν είναι σημαντικά για εσάς; Αισθάνεστε ότι τα χρήματά σας είναι καλύτερο να δαπανηθούν για τους αγαπημένους σας ή για την απόκτηση υλικών αντικειμένων; Μήπως τα αντικείμενα που έχετε αποκτήσει δεν έχουν τώρα νόημα για σας»; Στον Ταύρο οι απαντήσεις φαίνεται να είναι αργές αλλά το φεγγάρι μας καλεί να κάνουμε αργά και σταθερά βήματα προς την πραγματοποίηση βαθιών αλλαγών στον εαυτό μας οι οποίες θα είναι διαρκείς αλλά όχι γρήγορες. Η ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης αλλάζει την προοπτική μας για τα χρήματα και τα αποκτήματά μας. Μας ζητά να εκτιμήσουμε τον εαυτό μας, καθώς όταν δίνουμε αξία στους εαυτούς μας, τότε και οι άλλοι θα μας δώσουν αξία.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Κυρίως επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος, όπου καλείστε να κάνετε νέα ξεκινήματα είτε στην ερwτική σας ζωή, είτε στην οικογένειά σας, είτε στην καριέρα σας και τις δημόσιες σχέσεις σας. Τώρα θα έχετε αυξημένα συναισθήματα και ευαισθησίες και κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον. Νέες εμπειρίες κάνουν τη ζωή σας περισσότερο συναρπαστική.

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Δία (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Έχουμε ενθουσιασμό για τη ζωή και γενναιοδωρία, θέλουμε να απολαύσουμε τη ζωή ελεύθερα, κάνοντας αυτό που θέλουμε και χωρίς να υπολογίζουμε τις συνέπειες. Είμαστε περισσότερο ανήσυχοι και θέλουμε να επεκταθούμε σε πολλές κατευθύνσεις. Κάνουμε υπέρβαση των δυνατοτήτων μας και μας είναι δύσκολο να επιλέξουμε μεταξύ των πολλαπλών ευκαιριών που παρουσιάζονται. Τώρα υποσχόμαστε περισσότερα από όσα μπορούμε να προσφέρουμε, και αυτό μας κάνει να θεωρούμαστε ανήθικοι και αναξιόπιστοι.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, αν είχατε αισθανθεί περιορισμένοι ή κάποια άτομα έχουν αδικαιολόγητα παρέμβει αρνητικά στη ζωή σας τον τελευταίο καιρό, αντιδράτε δημιουργώντας εντάσεις. Μπορεί εσείς να επιτίθεστε στους άλλους παρορμητικά προκειμένου να απελευθερώσετε την απογοήτευσή σας. Έχετε μεγάλη ανάγκη να επεκταθείτε και να αγωνιστείτε για τη μελλοντική ανάπτυξή σας, αλλά πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με το σχεδιασμό και την εκτέλεση των σχεδίων σας. Μπορεί να υπερβάλετε τις δυνατότητές σας ή να υπόσχεστε περισσότερα από όσα μπορείτε να προσφέρετε, και στη συνέχεια να αγωνίζεστε να είστε συνεπείς. Αισθάνεστε την ανάγκη να αποδείξετε την αξία σας στους άλλους ανθρώπους, αλλά οι άλλοι θεωρούν ότι έχετε έπαρση και μεγαλομανία. Να είστε πιο προσεκτικοί όταν ασχολείστε με σωματικά απαιτητικές καταστάσεις, καθώς έχετε την τάση να είστε παρορμητικοί στις δράσεις σας και να εκτεθείτε σε κινδύνους.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα