Μην χασετε

Η Αστρολογία σήμερα 3/5/2019: Ο Ερμής τρίγωνο με τον Δία – Πως επηρεάζει το ζώδιο σου;

Η αστρολογία σήμερα 3 Μαΐου 2019, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Υπάρχει καλή κρίση και έχουμε επίγνωση της πλήρους εικόνας των πραγμάτων. Κυριαρχούν η κερδοσκοπική σκέψη και το ενδιαφέρον για τη μάθηση. Μεγάλα σχέδια τίθενται σε λειτουργία και κάνουμε μεγάλα άλματα χάρη στην εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και στην ικανότητά μας να προχωρήσουμε με γοργούς ρυθμούς, αντιμετωπίζοντας τον ανταγωνισμό. Οι ιδέες ρέουν εύκολα και μπορούμε να προβάλουμε τη δημιουργικότητά μας.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, αυτή είναι μια εξαιρετική χρονική περίοδος για τη μάθηση, τη διδασκαλία, το γράψιμο και τη δημοσίευση. Οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι καλές και τυχόν νομικές διαδικασίες που έχετε, θα είναι επιτυχείς, ιδιαίτερα εκείνες που σχετίζονται με επιχειρηματικές δραστηριότητες. Μπορεί να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή ενώ οι εμπορικές διαπραγματεύσεις θα είναι ασυνήθιστα κερδοφόρες. Είστε πιο δεκτικοί στις σκέψεις και τις απόψεις των άλλων.

Advertisements

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μας ζητά να δοκιμάσουμε έναν άλλον τρόπο προσέγγισης στα προβλήματά μας, αποβάλλοντας την κυριαρχία και τον έλεγχο. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη, τρίγωνο με τον Δία και σύνοδο με τον Ερμή είναι μια καλή ημέρα για συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις και αυξημένη δημοτικότητα. Οι ομιλίες έχουν καλή υποδοχή από τους άλλους.

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα