Μην χασετε

Η Αστρολογία σήμερα 27 3 2019: Η Αφροδίτη εξάγωνο με Ουρανό – Πως επηρεάζει το ζώδια;

Έχουμε ισχυρές συναισθηματικές παρορμήσεις και την ικανότητα να επικοινωνούμε πιο εύκολα με τους άλλους, αφού τώρα γινόμαστε τίμιοι και ειλικρινείς. Έχουμε ένα ευρύ κύκλο φίλων, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι κοντά μας στα προβλήματά μας. Είμαστε εξαιρετικά δημιουργικοί και εκφραστικοί και συμμετέχουμε σε πολλές κοινωνικές δραστηριότητες. Η δυνατότητά μας να νιώθουμε ελεύθεροι οδηγεί τη ζωή μας στην ανάπτυξη και στο να σκεφτόμαστε ανοιχτόμυαλα. Τώρα μας έλκει το ασυνήθιστο, το πρωτότυπο και το ανεξάρτητο. Ξέρουμε πώς να πάρουμε αυτό που θέλουμε, καθώς είμαστε ζωντανοί και έχουμε ανοιχτό μυαλό για τα πάντα.

Advertisements

Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, ψάχνετε για αλλαγή στη συναισθηματική σας ζωή αλλάζοντας το μοτίβο της συμπεριφοράς σας. Μπορείτε να απολαύσετε τη ζεστασιά και το ρομαντισμό με τον αγαπημένο σας. Κάνετε τα πάντα για να είναι η σχέση σας ενδιαφέρουσα και καθόλου ανιαρή ή πληκτική. Είστε τώρα περισσότερο ανθρωπιστές και έχετε κοινωνική ευαισθησία, πράγμα το οποίο θα σας επιτρέψει να έχετε ικανοποιητικές σχέσεις με τους άλλους, καθώς είστε ανεκτικοί. Η ικανότητά σας να συμπάσχετε θα προσελκύσει ανθρώπους που σας εμπιστεύονται. Η διπλωματία και η ειλικρίνειά σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επίλυση των διαφορών σας με τους γύρω σας. Θέλετε τώρα να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία, εξάγωνο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Ουρανό μας ωθεί να πάρουμε ρίσκα προκειμένου να ξεφύγουμε από τη βαρετή ρουτίνα στις σχέσεις μας και να κάνουμε αλλαγές οι οποίες εκφράζουν την ανεξαρτησία μας.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα