Μην χασετε

Η Αστρολογία σήμερα 26/3/2019: Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύς – Πως επηρεάζει το ζώδια;

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς επανέρχεται η συμπονετική και ονειρική μας διάθεση, έχουμε ένα ιδανικό στο μυαλό μας και ψάχνουμε το ταίρι των ονείρων μας. Είναι εύκολο για μας να ερωτευτούμε, ή με μια ιδέα ή με ένα όνειρο, αλλά μπορεί επίσης να πληγωθούμε εύκολα. Είμαστε ευαίσθητοι και μπορούμε να προσαρμοστούμε στις διαθέσεις των άλλων. Είναι σημαντικό να μάθουμε να προστατεύουμε τον εαυτό μας, διαφορετικά, μπορεί να χαθούμε σε μια θάλασσα συναισθημάτων. Είναι επίσης δύσκολο για μας να ορίσουμε προσωπικά όρια, γι’ αυτό είμαστε επιρρεπείς στον πόνο και τις απογοητεύσεις όταν τα πράγματα πάνε στραβά.

Advertisements

Η αγάπη είναι τώρα μια μυστικιστική εμπειρία με το ιδανικό πρόσωπο. Γινόμαστε ευαίσθητοι, γι’ αυτό είναι σημαντικό να απομακρύνουμε αυτούς που θέλουν να επωφεληθούν από την ευαίσθητη φύση μας. Έχουμε την τάση να ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά, και ακόμα κι αν κάποιος μας αντιμετωπίζει άσχημα, κρατάμε τη σχέση επιλέγοντας να βλέπουμε μέσα από ροζ γυαλιά. Υπάρχει κάτι μυστικιστικό και ονειροπόλο στην αγάπη κι αυτό προσδίδει κάποια μαγεία στις σχέσεις μας. Η γνήσια ευγένειά μας κάνει τους ανθρώπους να μας εμπιστεύονται και να μας υποδέχονται με ανοιχτή καρδιά. Έχουμε μια χαριτωμένη συμπεριφορά και η φαντασία μας, μας κάνει ελκυστικούς συνομιλητές. Περιμένουμε από τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα και δεν ανεχόμαστε τώρα τους σκληρούς και αγενείς ανθρώπους.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, θα είστε τώρα πιο συναισθηματικοί και δείχνετε σε όλους την άνευ όρων αγάπη σας. Δεν σάς ενδιαφέρουν τα ελαττώματα του αγαπημένου σας ή των υποψήφιων συντρόφων σας τα οποία παραβλέπετε καθώς αναζητάτε να ζείτε στο όνειρο και τη φαντασία. Η ερωτική σας σχέση βελτιώνεται, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού τώρα θα είστε περισσότερο συμβιβαστικοί με το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, εκφράζετε τα συναισθήματά σας με έναν εξιδανικευμένο ή κάπως ποιητικό τρόπο. Προσελκύετε το αντίθετο φύλο με τη σεμνή και ευγενική συμπεριφορά σας.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ποσειδώνα δημιουργεί παρανοήσεις στις σχέσεις και η ανταλλαγή ιδεών μπορεί να είναι τεταμένη συναισθηματικά.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα