Μην χασετε

Η Αστρολογία σήμερα 2/5/2019: Ερμής τετράγωνο με Πλούτωνα – Τι σημαίνει αυτό για το ζώδιο σου

Η αστρολογία σήμερα 2 Μαΐου 2019, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

Advertisements

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Αισθανόμαστε έντονη ψυχική ένταση και το μυαλό μας είναι ταραγμένο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γινόμαστε πιεστικοί στην ομιλία και να σκεφτόμαστε με πονηριά. Έχουμε ισχυρή στρατηγική σκέψη αλλά πολλές φορές μπορεί να εκδηλώσουμε παράνοια! Τα επιχειρήματά μας είναι κάπως βίαια και επιμένουμε περισσότερο σε αυτά. Οποιαδήποτε λεκτική επίθεση θα μπορούσε να καταστρέψει τα πάντα. Διακατεχόμαστε από αμφιβολίες και αναζητούμε την απομόνωση.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, προσέξτε τις διαμάχες για την εξουσία. Μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποιον που προσπαθεί να αλλάξει το μυαλό σας και να σας πείσει, αλλά να είστε προσεκτικοί σχετικά με αυτά που σας λέει, δεδομένου ότι κατά πάσα πιθανότητα θα θέλει να σας αλλάξει γνώμη. Μπορεί επίσης να επιδιώξετε εσείς να πείσετε κάποιον άλλο για κάτι που πιστεύετε. Τα λόγια των άλλων έχουν μια ασυνήθιστα ισχυρή επίδραση στο μυαλό σας και μπορεί να σκέφτεστε με εμμονή, κυριευμένοι από τα λόγια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι καλή για να ψάξετε στο βάθος των πραγμάτων, για έρευνα και σχολαστική εργασία.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη είναι μια καλή ημέρα για να ανταλλάξουμε τρυφερά συναισθήματα και να νιώσουμε αγάπη, στοργή και αρμονία.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα