Μην χασετε

Η Αστρολογία σήμερα 23/4/2019: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό – Τι σημαίνει αυτό για το ζώδιο σου

Η αστρολογία σήμερα 23 Απριλίου 2019, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

Τώρα δείχνουμε ένα έντονο ενδιαφέρον για ιδέες που είναι προοδευτικές και καινοτόμες, γινόμαστε εφευρετικοί και έχουμε ενθουσιασμό για τη γνώση. Μπορεί να ενωθούμε μαζί με άλλους για μια συγκεκριμένη αιτία ή σκοπό. Γινόμαστε ατομιστές, επαναστατούμε σε όλους τους κανόνες και έχουμε μια τεράστια αποστροφή για τη ρουτίνα. Αποφεύγουμε τους ανθρώπους που μας λένε να κάνουμε αυτά που θέλουνε και νιώθουμε προσβεβλημένοι. Γινόμαστε προοδευτικοί, έχουμε ενθουσιασμό στη ζωή μας και επιδιώκουμε αλλαγές. Τίποτα δεν φαίνεται τώρα να απειλεί την ατομικότητά μας και είμαστε πολύ ειλικρινείς, ιδιαίτερα ανεξάρτητοι, διαισθητικοί αλλά κάπως ασταθείς και ασυνεπείς.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, είναι μια περίοδος ενθουσιασμού για σας, έχετε ανοιχτό μυαλό, είστε εφευρετικοί και δημιουργικοί. Η ζωή μπορεί να σας χαρίσει τα πάντα! Κάτι απροσδόκητο έρχεται ξαφνικά το οποίο ανατρέπει τη μονοτονία της ζωής σας! Θα πρέπει να ασχοληθείτε με αυτό, είτε είναι θετικό, είτε αρνητικό. Έχει να κάνει με το πώς αισθάνεστε εσείς αυτήν την αλλαγή. Αν έχετε την τάση να προτιμάτε το καθιερωμένο status quo, τότε η περίοδος αυτή είναι πιθανό να είναι ανατρεπτική για σας. Ο στόχος σας είναι να προσφέρετε την ευκαιρία στον εαυτό σας να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας έστω και για μια στιγμή. Μπορείτε να βρείτε έναν νέο τρόπο για να εκφράσετε τον εαυτό σας τώρα και το αποτέλεσμα είναι να αλλάξει σημαντικά η ζωή σας. Αν οι άλλοι προσπαθήσουν να σας κρατήσουν πίσω, τότε είναι πιθανό να γίνετε επαναστατικοί. Αποφύγετε να κάνετε νέα σχέδια επειδή είναι πιθανό να είναι χάσιμο χρόνου.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και σύνοδο με τον Δία το υποσυνείδητό μας δημιουργεί υπερβολικούς φόβους εξαιτίας της αυξημένης φαντασίας μας.

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα