Μην χασετε

Η Αστρολογία σήμερα 23 2 2019: Ο Ερμής εξάγωνο με Πλούτωνα – Πως σε επηρεάζει;

Η αστρολογία σήμερα 23 Φεβρουαρίου 2019, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

Advertisements

Η Αστρολογία σήμερα 23 Φεβρουαρίου 2019

 

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Το μυαλό μας είναι αναλυτικό και είναι πιθανό να ασχοληθούμε με μια εργασία που περιλαμβάνει την έρευνα ή τη διδασκαλία. Έχουμε τη δυνατότητα να φτάσουμε στο βάθος των πραγμάτων και αυτό να το μοιραστούμε με τους άλλους. Μπορεί επίσης να αποκτήσουμε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με σοβαρά ζητήματα, διατηρώντας τα στη μνήμη μας. Το μυαλό μας είναι διεισδυτικό και διορατικό και έχουμε μια ζωντανή και δημιουργική φαντασία που μας βοηθά να κάνουμε νέες και ενδιαφέρουσες διασυνδέσεις που επεκτείνουν τις γνώσεις μας και συνεπάγονται μια νέα αντίληψη των πραγμάτων.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, στις προσωπικές σχέσεις σας έχετε την τάση να είστε ευθείς και άμεσοι. Η εμπιστοσύνη και η τιμιότητα είναι πολύ σημαντικές για εσάς και αυτό απαιτείτε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα νιώθετε αυτοπεποίθηση και ασφάλεια ενώ η σταθερότητά σας μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη των άλλων. Είστε αρκετά αποτελεσματικοί στις σκέψεις σας και άνετοι στην επικοινωνία, έτσι μπορείτε να κυριαρχήσετε λεκτικά σε ένα ολόκληρο ακροατήριο. Έχετε την τάση να υποστηρίζετε τα επιχειρήματά σας και εκφράζετε άνετα τις απόψεις και τις πεποιθήσεις σας. Μπορείτε να κατανοήσετε τώρα τα πιο αόριστα και ασαφή θέματα αλλά και να αποκτήσετε εύκολα οικονομική βοήθεια, επειδή μιλάτε με ειλικρίνεια και εντιμότητα. Στις προσωπικές σχέσεις σας, αναμένετε από τους άλλους να είναι τόσο ειλικρινείς, όπως είστε κι εσείς.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα είμαστε πολύ παθιασμένοι και έχουμε έντονα συναισθήματα στις ερwτικές μας σχέσεις, ίσως ακόμη και ψυχαναγκαστικά. Η ζήλια και η κτητικότητα θα μπορούσαν να γίνουν μεγάλο πρόβλημα για την πορεία των σχέσεων μας. Οι επιφανειακές σχέσεις δεν μας ικανοποιούν. Ίσως χρειαστεί να αντλήσουμε καρμικά διδάγματα από την αγάπη μέσω της απώλειας. Τώρα είμαστε σε θέση να εκφράσουμε το μεγάλο βάθος της ψυχής μας και την ευαισθησία μας, αποκαλύπτοντας τα πιο βαθιά συναισθήματά μας. Μας έλκει οτιδήποτε είναι απόκρυφο ή οποιοδήποτε θέμα είναι μυστηριώδες και κρυμμένο.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, είναι μια χρονική περίοδος που σε όλες τις σχέσεις σας θα αυξηθεί η ένταση, και ειδικά στις ερwτικές. Υπάρχει η τάση να αναζητάτε μεγαλύτερη δέσμευση, σοβαρότητα και αύξηση της οικειότητας από το σύντροφό σας. Θα πρέπει να προσέξετε την τάση είτε εσείς ή ο σύντροφός σας, να γίνετε ζηλιάρηδες ή κτητικοί ή να ασκήσετε έλεγχο και εξουσία, στην προσπάθειά σας να χειραγωγήσετε τον άλλον. Αν δεν είστε ερωτευμένοι, μπορεί κάποιο άτομο να σας προσελκύσει ή κάποιος άλλος μπορεί να σας θέλει έντονα. Μερικές φορές αυτός ο αστρολογικός συνδυασμός δείχνει μια μανία καταδίωξης. Οποιοσδήποτε νέος έρωτας έρχεται τώρα στη ζωή σας δεν θα είναι αμοιβαίος και μπορεί ξαφνικά να μεταστραφεί σε μίσος. Αυτός ο συνδυασμός δείχνει μια καρμική και μοιραία σχέση.

Advertisements

Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σeξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σeξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σeξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία είμαστε γενναιόδωροι και οι άλλοι αντιδρούν θετικά απέναντί μας με τη χορήγηση ευκαιριών για ένα καλύτερο μέλλον. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Ουρανό είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε να φύγει όποιος και ό, τι δεν μας αγγίζει πλέον συναισθηματικά, ενώ έρχονται στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλειας και κτητικότητας.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα