Μην χασετε

Η Αστρολογία σήμερα 21/4/2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη – Τι σημαίνει αυτό για το ζώδιο σου

Η αστρολογία σήμερα 21 Απριλίου 2019, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

Advertisements

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και τρίγωνο με την Αφροδίτη μπορεί να ξεκινήσουμε αλλαγές στον τρόπο ζωής μας, να επουλώσουμε τις πληγές της ψυχής μας και να ασχοληθούμε με την αναγέννηση των σημαντικών σχέσεων μας. Είναι μια καλή ημέρα για να βρούμε πρακτικές λύσεις σε άλυτες συγκρούσεις, αναλαμβάνοντας την ευθύνη των ενεργειών μας.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα