Μην χασετε

Η Αστρολογία σήμερα 21/3/2019: Πανσέληνος στον Ζυγό – Προβλέψεις ζωδίων

Οι σχέσεις όλων των ειδών μας προβληματίζουν και υπάρχει αναποφασιστικότητα και σύγχυση για να ενεργήσουμε. Κατά την διάρκεια αυτής της Πανσελήνου στον Ζυγό επιδιώκουμε την αρμονία και την αποκατάσταση της ισορροπίας, τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Αυτή η πανσέληνος μας δίνει την ευκαιρία να επιφέρουμε ξανά την ισορροπία πίσω στη ζωή μας.

 

Ο Ζυγός έχει να κάνει με την ισορροπία, τη δικαιοσύνη και την ειρήνη. Τώρα θα συνειδητοποιήσουμε ποιοι τομείς της ζωής μας πάσχουν από ανισορροπία. Θα μπορούσε να είναι μια σχέση, μια φιλία, τα οικονομικά, η εργασία, τα παιδιά και τώρα μας δίνεται η ευκαιρία να επαναφέρουμε την ειρήνη, την αρμονία, την ισορροπία και τη δικαιοσύνη σε όλους αυτούς τους τομείς. Από την μία πλευρά έχουμε την παρορμητική φύση του Κριού που θέλει να ξεσηκωθεί και από την άλλη μεριά έχουμε την πολύ ισορροπημένη τάση του Ζυγού η οποία είναι αναποφάσιστη. Ίσως να ήμασταν πολύ απασχολημένοι για να επικοινωνήσουμε με τους πιο αγαπητούς φίλους μας ή κάποια στενά μας πρόσωπα γνωρίζοντας ότι είναι απλά εκεί για μας. Ή πάλι, να ήμασταν πάρα πολύ απασχολημένοι με όλους τους άλλους και ξεχάσαμε τον εαυτό μας.

 

Advertisements

Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια που έχουν γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Θα αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε σε σχέση με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, είτε αυτό αφορά τη σχέση σας, είτε μια επαγγελματική συνεργασία σας, είτε την οικογένειά σας. Θα βρεθεί μια ισορροπία με τους άλλους, είτε πρόκειται για το σύντροφό σας, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε άτομα που έχετε διαπληκτιστεί στο παρελθόν και φροντίστε να αποκαταστήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη (επιρροή +/-7 ημέρες)

Κυριαρχούν τώρα το έντονο ερwτικό πάθος και ισχυρές συναισθηματικές αντιδράσεις. Οι σeξουαλικές ορμές είναι στο αποκορύφωμά τους και επιδιώκουμε τον αισθησιασμό. Πιθανά προβλήματα μπορεί να προκύψουν εξαιτίας της έντονης σeξουαλικής ζωής και του ανεξέλεγκτου πάθους που μπορεί να οδηγήσουν σε απιστία. Μπορεί να υπάρχει έλλειψη φινέτσας και μια κάπως επιθετική προσέγγιση στον έρωτα. Υπάρχουν δυσκολίες εξαιτίας του υπερβολικού δυναμισμού με τους συνεργάτες μας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, δίνετε μεγάλη προσοχή στα συναισθήματα των άλλων και τη σeξουαλική δραστηριότητα. Υπάρχει σύγκρουση ανάμεσα στην ανάγκη σας για συναισθηματική ικανοποίηση και την ανάγκη σας να λάβετε υπόψη σας τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Μπορεί να έχετε πρόβλημα στο να καταλήξετε σε ένα δίκαιο συμβιβασμό αυτήν τη στιγμή. Μη γίνεστε μικροπρεπείς και αποφύγετε τις διαμάχες στη σχέση σας. Η ζήλια και η κτητικότητα μπορεί να είναι ένα σημαντικό ζήτημα με το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, μπορεί να εμπλακείτε σε μια σeξουαλική σχέση, καθώς το πάθος σας θα είναι αυξημένο. Αυτός ο αστρολογικός συνδυασμός σηματοδοτεί την έναρξη μιας σχέσης «αγάπης – μίσους». Οι κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες θα παρίστασθε τείνουν να είναι κάπως … θορυβώδεις και εκτός ελέγχου. Μερικές φορές θα μπορούσατε ακόμη να συναντήσετε και βία. Αυτή είναι μια δημιουργική περίοδος για τους καλλιτέχνες.

Advertisements

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

 

Τώρα είμαστε εξωστρεφείς και εκφράζουμε τον εαυτό μας, ξέροντας πώς να πούμε το σωστό πράγμα τη σωστή στιγμή για να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Είμαστε γενναιόδωροι, δείχνουμε συμπάθεια και κατανόηση και βρίσκουμε πάντα χρόνο για όποιον μας ζητήσει βοήθεια. Ακόμα και οι πιο απαισιόδοξοι άνθρωποι μπορούν να έρθουν κοντά μας και να βρουν μια λύση στα προβλήματά τους. Είμαστε δημοφιλείς στο αντίθετο φύλο επειδή δεν έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους και είμαστε ανεκτικοί στις αδυναμίες τους. Απολαμβάνουμε την «καλή ζωή», το άνετο περιβάλλον, τους καλούς φίλους και μια έντονη κοινωνική δραστηριότητα.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, καταπιάνεστε τώρα με πολλές κοινωνικές δραστηριότητες, ενώ η μουσική, η τέχνη και το θέατρο είναι μερικά από τα ενδιαφέροντα που σας δίνουν χαρά. Λαμβάνετε εντιμότητα και ειλικρίνεια από τον αγαπημένο σας ή τους γνωστούς σας και είστε πολύ εγκάρδιοι και φιλικοί. Αν είστε μόνοι, η αρμονία που εκπέμπετε σας βοηθά στη συνάντηση ενός σημαντικού προσώπου για σας, κι αν είστε δεσμευμένοι, νιώθετε απαλλαγμένοι από τα προβλήματα στη σχέση σας. Θα υπάρξει περισσότερη σταθερότητα στη σχέση σας χάρη στην αφοσίωση και την αγάπη. Ίσως να δεχτείτε κάποιου είδους εύνοια ή δώρο. Έχετε μια αίσθηση ασφάλειας που σας επιτρέπει να έχετε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για την επίτευξη των στόχων σας. Έχετε δημοτικότητα και συμπάθειες και επωφελείστε από οτιδήποτε διασκεδαστικό και ευχάριστο.

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα