Μην χασετε

Η Αστρολογία σήμερα 19/4/2019: Η Πανσέληνος στον Ζυγό – Να βασίζεσαι στον εαυτό σου

Η αστρολογία σήμερα 19 Απριλίου 2019, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

Advertisements

Οι σχέσεις όλων των ειδών μας προβληματίζουν και υπάρχει αναποφασιστικότητα και σύγχυση για να ενεργήσουμε. Κατά την διάρκεια αυτής της Πανσελήνου στον Ζυγό επιδιώκουμε την αρμονία και την αποκατάσταση της ισορροπίας τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Αυτή η πανσέληνος μας δίνει την ευκαιρία να επιφέρουμε ξανά την ισορροπία πίσω στη ζωή μας.

Ο Ζυγός έχει να κάνει με την ισορροπία, τη δικαιοσύνη και την ειρήνη. Τώρα θα συνειδητοποιήσουμε ποιοι τομείς της ζωής μας πάσχουν από ανισορροπία. Θα μπορούσε να είναι μια σχέση, μια φιλία, τα οικονομικά, η εργασία, τα παιδιά και τώρα μας δίνεται η ευκαιρία να επαναφέρουμε την ειρήνη, την αρμονία, την ισορροπία και τη δικαιοσύνη σε όλους αυτούς τους τομείς. Από την μία πλευρά έχουμε την παρορμητική φύση του Κριού που θέλει να ξεσηκωθεί και από την άλλη μεριά έχουμε την πολύ ισορροπημένη τάση του Ζυγού η οποία είναι αναποφάσιστη. Ίσως να ήμασταν πολύ απασχολημένοι για να επικοινωνήσουμε με τους πιο αγαπητούς φίλους μας ή κάποια στενά μας πρόσωπα γνωρίζοντας ότι είναι απλά εκεί για μας. Ή πάλι, να ήμασταν πάρα πολύ απασχολημένοι με όλους τους άλλους και ξεχάσαμε τον εαυτό μας.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Θα αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε σε σχέση με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, είτε αυτό αφορά τη σχέση σας, είτε μια επαγγελματική συνεργασία σας, είτε την οικογένειά σας. Θα βρεθεί μια ισορροπία με τους άλλους, είτε πρόκειται για το σύντροφό σας, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε άτομα που έχετε διαπληκτιστεί στο παρελθόν και φροντίστε να αποκαταστήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σeξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σeξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σeξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα