Μην χασετε

Η Αστρολογία σήμερα 17 3 2019: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα – Πως επηρεάζει το ζώδιο σου;

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα.

Advertisements

 

Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο.

 

Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

 

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

 

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό κάποιος ή κάτι στη ζωή μας έχει ήδη υπηρετήσει το σκοπό του και επιδιώκουμε να απελευθερωθούμε από αυτό, αναζητώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα