Μην χασετε

Η Αστρολογία σήμερα 16/4/2019: Η Αφροδίτη τετράγωνο με Δία – Πως επηρεάζει το ζώδιό σου

Η αστρολογία σήμερα 16 Απριλίου 2019, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

Τώρα δεν έχουμε σωστή κρίση και κάνουμε πράγματα που ξέρουμε ότι δεν θα οδηγήσουν πουθενά, αλλά είναι διασκεδαστικά να τα κάνουμε. Απαιτείται να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις στην καριέρα μας ή τις σχέσεις μας οι οποίες είναι αντίθετες με το σύστημα αξιών που πρεσβεύουμε. Μπορεί να είμαστε αρκετά επιπόλαιοι όταν προσπαθούμε να κάνουμε τη σωστή επιλογή. Δυσανασχετούμε με τις συμβουλές που μας δίνουν και αυτό κάνει τα πράγματα κάπως πιο περίπλοκα. Είναι σημαντικό για μας τώρα να πάρουμε τη συμβουλή ενός έμπιστου και έμπειρου ατόμου, κάποιου που μπορεί να μας συμβουλέψει ως προς τις καλύτερες επιλογές.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, θα είστε πιο επιεικείς με τον εαυτό σας τώρα και ίσως πιο τεμπέληδες απ’ ότι συνήθως και μπορεί να έχετε την τάση να μη βάζετε την κοινή λογική στις αγορές σας. Οι δαπάνες σας αυξάνονται και μπορεί να βάλετε μεγαλύτερο χρέος. Μερικές φορές αυτή η διέλευση συμπίπτει με αδέξιες κινήσεις στην ερwτική σας ζωή που μπορεί να οδηγήσουν σε αμηχανία, οπότε βεβαιωθείτε ότι τα σχέδιά σας είναι ρεαλιστικά και ότι δεν θα βγείτε εκτός ελέγχου. Κυριαρχούν η υπερβολική κοινωνικότητα αλλά και τα υπερβολικά συναισθήματα.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Είναι πιθανό να προκύψουν προβλήματα στον έρωτα και στην αρμονία των σχέσεων σας, λόγω της πολύ χαλαρής και απαθούς συμπεριφοράς σας. Έχετε υπερβολική αγάπη για την πολυτέλεια και υπερβολική αδυναμία στις αισθησιακές απολαύσεις. Η ανάγκη σας να θέλετε να αποσπάσετε την προσοχή του αντίθετου φύλου, μπορεί να φέρει τάσεις απιστίας. Η χαρούμενη και φιλική διάθεσή σας φέρνει κοντά σας πολλούς φίλους. Έχετε υπερβολική κοινωνικότητα και επιθυμία για διασκέδαση και χαρά. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι οι υπερβολές και η υπερεκτίμηση προσώπων και καταστάσεων.

Advertisements

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και αντίθεση με τον Ποσειδώνα ίσως ασχοληθούμε με απογοητεύσεις, απάτες, κουτσομπολιό ή κακολογίες. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο οδηγεί σε ορθολογιστική αντιμετώπιση των παρορμήσεων και των συναισθημάτων.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα