Μην χασετε

Η αστρολογία σήμερα 16 Μαρτίου 2019, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια

Κυριαρχεί το έντονο ενδιαφέρον για τη μάθηση και τα ταξίδια και έχουμε υπερβολική εμπιστοσύνη στις αποφάσεις που λαμβάνουμε. Ανεπιθύμητες ψυχικές πιέσεις μπορεί να ξεπεράσουν τα όριά τους και να δημιουργήσουν επιπόλαιες συμπεριφορές, αμέλεια και αλαζονεία. Κυριαρχεί η υπερβολική αισιοδοξία στο μυαλό μας, με μια τάση για υπερβολή. Δεν πρέπει να αγνοούμε τα ενοχλητικά σημάδια που απειλούν να ανατρέψουν τα μεγαλεπήβολα σχέδιά μας. Κυριαρχούν τάσεις ανεντιμότητας, απάτης, κακής επικοινωνίας ή αμέλειας.

 

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, προσέξτε πως προβάλετε τις ιδέες σας, τις υπερβολές και τις υπεραισιόδοξες σκέψεις σας. Είστε πιο επιρρεπείς στο να δείτε τη μεγάλη εικόνα προσώπων και καταστάσεων και έχετε δυσκολία εστίασης στις λεπτομέρειες. Στην επικοινωνία σας με τους άλλους, μπορεί να έχετε μια τάση να είστε πολύ σίγουροι για τον εαυτό σας και οι άλλοι να σας θεωρήσουν αναιδείς και αλαζονικούς. Νομίζετε ότι τα γνωρίζετε όλα, γι’ αυτό και η επικοινωνία δεν θα είναι καλή. Είστε παρορμητικοί στην κρίση σας και οι αποφάσεις σας βασίζονται σε ανεπαρκείς πληροφορίες. Υπάρχει προχειρότητα στη διαχείριση των υποθέσεων σας και αφέλεια στις σχέσεις σας με τους άλλους. Μπορεί επίσης να έχετε μια τάση να μεγαλοποιείτε τις λεπτομέρειες. Ευνοείστε αν προσπαθείτε να πουλήσετε κάτι, αλλά μπορεί επίσης να έχετε δυσκολία να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας.

 

Advertisements

Ο ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Το μυαλό μας είναι αναλυτικό και είναι πιθανό να ασχοληθούμε με μια εργασία που περιλαμβάνει την έρευνα ή τη διδασκαλία. Έχουμε τη δυνατότητα να φτάσουμε στο βάθος των πραγμάτων και αυτό να το μοιραστούμε με τους άλλους. Μπορεί επίσης να αποκτήσουμε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με σοβαρά ζητήματα του παρελθόντος, αλλά θα πρέπει να προσέξουμε την ορθότητά τους καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος. Το μυαλό μας θα είναι διεισδυτικό και διορατικό και έχουμε μια ζωντανή και δημιουργική φαντασία που μας βοηθά να κάνουμε νέες και ενδιαφέρουσες διασυνδέσεις που επεκτείνουν τις γνώσεις μας και τις εμπειρίες μας.

 

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, στις προσωπικές σχέσεις σας, έχετε την τάση να είστε ευθείς και άμεσοι. Η εμπιστοσύνη και η τιμιότητα είναι πολύ σημαντικές για εσάς και αυτό απαιτείτε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα νιώθετε αυτοπεποίθηση και ασφάλεια ενώ η σταθερότητά σας μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη των άλλων. Προσέξτε όμως τη σύγχυση που θα υπάρχει στις σκέψεις σας και στην επικοινωνία, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος. Έχετε την τάση να υποστηρίζετε με πάθος τα επιχειρήματά σας και εκφράζετε επιτακτικά τις απόψεις και τις πεποιθήσεις σας. Κάποια ζητήματα μπορεί τώρα να σας φαίνονται αόριστα και ασαφή. Μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα οικονομική βοήθεια, επειδή μιλάτε με ειλικρίνεια και εντιμότητα, αν και θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις. Στις προσωπικές σχέσεις σας, περιμένετε από τους άλλους να είναι τόσο ειλικρινείς όπως είστε κι εσείς.

Advertisements

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο, τον Ποσειδώνα και τον ανάδρομο Ερμή και εξάγωνο με τον Άρη οι άλλοι είναι πιο δεκτικοί απέναντί μας και μπορούμε να επιλύσουμε προβλήματα του παρελθόντος ή παρεξηγήσεις. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα έχουμε δυσκολία στο να αφήσουμε να φύγει ό, τι δεν εξυπηρετεί την ευτυχία μας. Μια ανακάλυψη δημιουργεί φόβους και πίεση.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα