Μην χασετε

Η Αστρολογία σήμερα 1/5/2019: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη – Τι σημαίνει αυτό για το ζώδιο σου

Η αστρολογία σήμερα 1 Μαΐου 2019, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

Advertisements

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Τώρα είμαστε αρκετά καλά ενημερωμένοι για τα θέματα που μας απασχολούν και ζητάμε έγκριση από τους ανθρώπους που μας μιλάνε. Ακόμη και αν οι απόψεις μας με κάποια άτομα διίστανται, καταφέρουμε να επιβληθούμε με τα εύστοχα επιχειρήματά μας. Δεν κάνουμε οποιοδήποτε άλμα ή βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς να είμαστε σίγουροι για όλα τα γεγονότα. Είμαστε φιλικοί και απολαμβάνουμε να συνομιλούμε με τους άλλους.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, είστε πειστικοί ομιλητές αλλά και καλοί ακροατές. Όταν χρειάζεστε πληροφορίες, δεν φοβάστε να τις ζητήσετε από κάποιον που ξέρει. Η φιλική στάση σας μπορεί να σας φέρει επιτυχία σε πολλές προσπάθειές σας. Οι απαντήσεις σας είναι τόσο εύστοχες και διεισδυτικές αλλά χωρίς να προκαλείτε τους άλλους. Είστε ειλικρινείς και σε θέση να παραδεχτείτε τα σφάλματά σας και να γελάτε με τον εαυτό σας όταν κάνετε ένα ηλίθιο λάθος. Οι συνομιλίες σας είναι έντονες και ζωντανές, έχετε τώρα εξαιρετική ικανότητα συγκέντρωσης και μπορείτε να επιβάλετε τη γνώμη σας με ένα δυνατό επιχείρημα. Νιώθετε ελεύθεροι να εκφράσετε τις απόψεις σας για κάτι που θεωρείται σημαντικό.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε πρόβλημα στο να οργανώσουμε τις σκέψεις μας και η έλλειψη διανοητικής πειθαρχίας αποτελεί εμπόδιο για αποτελεσματική μάθηση. Η μελέτη και η συγκέντρωση είναι πολύ δύσκολες για μας τώρα. Μπορεί να περιοριζόμαστε σε ιδέες που είναι άσχετες ή μη πρακτικές. Μερικές από τις ιδέες μας δεν είναι ρεαλιστικές ή ενδεχομένως και ανεύθυνες. Μας είναι δύσκολο να συγκεντρωθούμε και γινόμαστε αναλυτικοί.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να αισθάνεστε απομονωμένοι και δεν επιδιώκετε την επικοινωνία ή τα τηλεφωνήματα. Μπορεί να αποτραβηχτείτε από τους άλλους ή ακόμα και από μια σημαντική σχέση σας. Είναι πιθανό να σας καταλαμβάνουν αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις και δεν μπορείτε να δείτε τα καλά πράγματα στη ζωή σας. Η συνομιλία σας δεν έχει πειθαρχία και αυτό που λέτε, το λέτε τυχαία ή χωρίς προνοητικότητα πράγμα το οποίο σας δημιουργεί πρόβλημα. Η διέλευση αυτή είναι καλή για έντονη κριτική σκέψη και έντονη συγκέντρωση στις λεπτομέρειες και την επίλυση των προβλημάτων. Μπορεί να είστε επιρρεπείς στην κατάθλιψη ή την απαισιοδοξία.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Advertisements

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερwτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερwτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα