Μην χασετε

Η Αστρολογία σήμερα 14/4/2019: Ο Ήλιος τρίγωνο με Δία – Πως επηρεάζει το ζώδιό σου

Η παρόρμηση να κάνουμε πολλά πράγματα θα είναι μεγαλύτερη τώρα και επιδιώκουμε την ανάπτυξη. Υπάρχει ισχυρή συνείδηση ​​της ηθικής ή να ασχοληθούμε με θρησκευτικά ζητήματα. Η επιθυμία μας να ταξιδέψουμε ή να εφαρμόσουμε νέες ιδέες μέσω της εκπαίδευσης ή της μάθησης θα είναι ισχυρή τώρα. Υπάρχει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση καθώς επίσης και προθυμία να προβούμε σε κερδοσκοπία ή να πάρουμε οικονομικά ρίσκα.

Advertisements

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, απολαμβάνετε μέρες επιτυχίας και θετικής εξέλιξης των επαγγελματικών σας στόχων. Ίσως και να προαχθείτε σε ανώτερο βαθμό ή θέση αυτές τις ημέρες. Οι σχέσεις με τους ανωτέρους σας βελτιώνονται και είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσετε αύξηση. Εάν έχετε επιχείρηση, να περιμένετε μεγαλύτερη επέκταση, διαφήμιση και επιτυχία. Επενδύσεις και επιχειρηματικές συναλλαγές θα πάνε καλά. Θα παρατηρήσετε ότι έχετε μεγαλύτερη επιρροή στους γύρω σας από ότι πριν.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη οι πράξεις μας προέρχονται από τα συναισθήματά μας. Έχουμε διεκδικητική δύναμη και θάρρος για να δραστηριοποιηθούμε για νέα πράγματα στη ζωή μας.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα