Μην χασετε

Η Αστρολογία σήμερα 13/4/2019: Ο Ήλιος τετράγωνο με Πλούτωνα – Πως επηρεάζει το ζώδιό σου

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Advertisements

Κάποια θέματα επιβολής εξουσίας μπορεί να είναι τώρα δυσάρεστα ενώ δημιουργούνται ισχυρός ανταγωνισμός και επιθετική συμπεριφορά, η οποία είναι συγκεκαλυμμένη. Η σeξουαλική έλξη, η ένταση και η ζήλια είναι τώρα έντονα. Υπάρχει ανάγκη να μοιραστούμε τον εαυτό μας και να καλλιεργήσουμε την εμπιστοσύνη αλλά θα είναι δύσκολο να το πετύχουμε. Υπάρχει αδυναμία να εκφράσουμε ή να αποκαλύψουμε την πραγματική προσωπικότητά μας στους άλλους και νιώθουμε την ανάγκη να κρυφτούμε. Όταν τα πράγματα πάνε καλά, υποφέρουμε από τους φόβους μας ότι κάτι θα γίνει και θα το αλλάξει.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, είστε επιρρεπείς σε εσωτερική ένταση και αυτοκαταστροφική συμπεριφορά, έτσι θα πρέπει να προσέξετε τις διαμάχες για την εξουσία και τα έντονα επιχειρήματα που πιθανόν να δημιουργήσουν προκλήσεις. Προσπαθήστε να χειριστείτε οποιαδήποτε συγκρουσιακή κατάσταση με σύνεση. Μην αφήνετε τους άλλους να σας ασκήσουν κριτική. Κρυφές πτυχές μιας κατάστασης έρχονται στο φως ενώ κυριαρχούν κακή χρήση της προσωπικής σας δύναμης και κακός χειρισμός προς ή από τους άλλους. Είστε αναγκασμένοι να αντιμετωπίσετε και να ασχοληθείτε με κάτι που είναι παλιό σε μια άρρωστη σχέση ή κατάσταση, προβάλλοντας μια βαθιά ριζωμένη, αυτοκαταστροφική συμπεριφορά. Οι αρνητικές σκέψεις σας, αν δεν τεθούν υπό έλεγχο, μπορούν να υπονομεύσουν την ευτυχία σας. Νιώθετε ότι έχετε τεράστια δύναμη και ότι θα είστε αποτελεσματικοί στις ενέργειές σας. Ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας αναδύονται τώρα και δημιουργούν αρνητικά αποτελέσματα. Ελέγξτε την ψυχραιμία σας και κρατηθείτε μακριά από τη βία.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή δημιουργεί αρμονία στο μυαλό και την καρδιά μας, ώστε να επωφεληθούμε και να ανοίξουμε τις γραμμές επικοινωνίας με τους άλλους. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό αντιμετωπίζουμε προκλήσεις στην προσπάθειά μας να απελευθερωθούμε από την προσκόλλησή μας σε καταστάσεις ή ανθρώπους που αισθανόμαστε ότι τα έχουμε βαρεθεί.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα