Μην χασετε

Η αστρολογία σήμερα 13 Μαρτίου 2019, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

Η αστρολογία σήμερα 13 Μαρτίου 2019, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

Advertisements

Η Αστρολογία σήμερα 13 Μαρτίου 2019

 

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε έντονες φιλοδοξίες και επιθυμίες οι οποίες μπορεί να επιτευχθούν μέσω της δύναμής μας. Μπορούμε τώρα να φτάσουμε τους στόχους μας, αλλά για να μεγιστοποιήσουμε τις πιθανότητες επιτυχίας μπορεί να χρειαστεί να αναπροσαρμόσουμε τη συμπεριφορά μας. Ο Πλούτωνας προσφέρει τη δυνατότητα της αναγέννησης η οποία αντικατοπτρίζεται στην αλλαγή του εαυτού μας και του άμεσου περιβάλλοντός μας για να ταιριάζει με το σκοπό μας. Μπορεί να υπάρξουν τάσεις εξτρεμισμού, όπου οι πεποιθήσεις, οι ιδέες και οι απόψεις μας εκφράζονται με δύναμη και ένταση. Η στάση μας είναι «μαύρο /άσπρο», δεν αποδεχόμαστε μεσοβέζικες καταστάσεις.

 

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, έχετε την τάση να επιδιώκετε την αλλαγή και είστε διεκδικητικοί, προσελκύοντας ανθρώπους με εξουσία. Έχετε την εσωτερική επιθυμία να αλλάξετε την κατεύθυνσή σας στη ζωή, την ερwτική σας σχέση και την καριέρα σας. Μπορεί να χρησιμοποιήσετε τη χειραγώγηση και ψυχολογικές τακτικές πίεσης για να πάρετε τη νίκη. Θα πρέπει να μάθετε ότι δεν είστε «το κέντρο του κόσμου», ότι οι άλλοι έχουν δικαιώματα και ότι θα πρέπει να τους λάβετε υπόψη σας για να επιτύχετε τις επιθυμίες σας. Ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας θα κατευθύνετε στη σeξουαλικότητα και θα είστε διεκδικητικοί και επιθετικοί ερwτικά. Οι ερwτικές σχέσεις σας θα είναι πολύ έντονες συναισθηματικά και θα έχουν πάθος.

 

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη εκδηλώνονται συναισθήματα αγάπης, τρυφερότητας και στοργής. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα η επιθυμία μας να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα είναι ισχυρή σήμερα.

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα