Μην χασετε

Η Αστρολογία σήμερα 12/5/2019: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο – Πως επηρεάζει το ζώδιο σου;

Η αστρολογία σήμερα 12 Μαΐου 2019, οι σημερινές αστρολογικές όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια.

Advertisements

Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο κάνει τα συναισθήματά μας πιο έντονα και αλλοπρόσαλλα, έτσι θα πρέπει να τα διοχετεύσουμε προς μια ευχάριστη δραστηριότητα. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Άρη είναι μια εξαιρετική ημέρα για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση και φλερτ αλλά είναι πιθανό να αφήσουμε τις ευκαιρίες να ξεφύγουν μέσα από τα χέρια μας.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα