Μην χασετε

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την Τζένη Μπαλατσινού: «Κινδύνευσε πάρα πολύ στη γέννα»

Ανήμερα των Χριστουγέννων, η Τζένη Μπαλατσινού έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια.

 

Ο Κικίλιας junior, που χαίρει άκρας υγείας, σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! θα βαφτιστεί Παναγιώτης – Αντώνιος.

«Το πρώτο του όνομα θα είναι Παναγιώτης για να τιμήσουν τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια, ενώ το δεύτερο προκύπτει από ένα, άγνωστο μέχρι σήμερα, τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου που βρίσκεται μέσα στο μοναστήρι του Ευαγγελισμού στην Πάτμο» έγραψε χαρακτηριστικά το περιοδικό.

Advertisements

Σχολιάζοντας το παραπάνω δημοσίευμα το πρωί της Δευτέρας στο Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως η Τζένη Μπαλατσινού είχε όντως μια πολύ δύσκολη γέννα, στην οποία μάλιστα κινδύνεψε.

 

«Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έχουν περάσει τα πολύ δύσκολα, τα έχουν αφήσει πίσω τους και τους αξίζει κάθε ευτυχία. μου έλεγε ένας φίλος που τους ξέρει πολύ καλά πως όντως η Τζένη κινδύνεψε πάρα πολύ και έκανε τον Υπουργό Υγείας να φοβηθεί κάποια στιγμή για το αν όλα θα πάνε καλά. Αλλά επειδή και η Τζένη είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει στον Θεό όλα πήγαν καλά και θέλει να εκπληρώσει το τάμα της» είπε η παρουσιάστρια.

 

Advertisements

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα