Μην χασετε

Η αποκάλυψη της Ελένης Ράντου για το μαλλί της Ελένης Βλαχάκη στη σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης”

Η Ελένη Ράντου μίλησε στο περιοδικό DownTown και στη Φανή Πλατσατούρα και αποκάλυψε λεπτομέρειες για το θρυλικό μαλλί της στη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης.

Η ηθοποιός ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Όταν βγήκα στο θέατρο, ήταν περίεργη ακόμη και η φωνή μου. Δεν ήταν πολύ θηλυπρεπής. Θυμάμαι,, επίσης, να περπατάω στον δρόμο με κοντό μαλλί και να μου λένε “αγοράκι, αγοράκι;” και να απαντώ “δεν είμαι αγόρι, είμαι κορίτσι”. Τότε δεν ήταν πολύ συνηθισμένο το κοντό μαλλί».

Μάλιστα η Ελένη Ράντου αποκάλυψε κάτι που δε ξέραμε, καθώς όλοι υποθέταμε πως η εμφάνισή της στη σειρά ήταν αποτέλεσμα του σεναρίου του Χάρη Ρώμα.

Είχα την εντύπωση ότι τα είχατε κουρέψει κοντά για το Κωνσταντίνου και Ελένης.

Advertisements

Ό,τι φωτογραφίες έχω ως παιδί, μετά τα 12, είναι όλες με κοντό μαλλί. Βαριόμουν την καθημερινή απασχόληση στον καθρέφτη. Ίσως τώρα μέσα από τη δουλειά, επειδή έχω κάνει πολλούς γυναικείους ρόλους, να έχω αναγκαστεί να δουλέψω το θηλυκό μου κομμάτι. Ντρεπόμουν να κοιτάζομαι στον καθρέφτη. Στο μυαλό μου ήταν κάτι πολύ γυναικείο αυτό για να το κάνεις. Να ακκίζεσαι. Και είχα και αντιδραστικότητά απέναντι στο γυναικείο πρότυπο. Η σκέψη μου ήταν «τι κάνω τώρα εγώ ανάμεσα σε γυναίκες;». Τόσο πολύ που αναρωτιόμουν ακόμη και αν θα βρω ποτέ άντρα.

Πιστεύατε ότι θα μείνετε μόνη;

Ναι, γιατί όλοι οι άντρες ήθελαν τις γυναίκες τις κανονικές. Με εμένα καθόμασταν σταυροπόδι και άρχιζα εγώ τα “για πες τα νέα, ρε μα@@@α”. Μετά όλο αυτό έγινε άμυνα. Επειδή φοβάσαι ότι δεν θα προκύψει τίποτα, λες «ας το παίξω πιο φιλικά» και μετά αυτό έμεινε. Δηλαδή στο τρίτο ραντεβού η ατάκα ήταν “για πες μου τα νέα σου, ρε μα@@@α”.

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα