Μην χασετε

Η απίστευτη ιστορία πίσω από αυτή τη συγκλονιστική φωτογραφία

Φωτογραφίες νεογέννητων έχουμε δει πολλές κατά καιρούς. Αυτή όμως εδώ ξεχωρίζει. Και ιδού γιατί.

Advertisements

Το “μωρό ουράνιο τόξο” όπως αποκαλούν την κόρη των Patricia και Kimberly O’Neil, “ποζάρει” μέσα σε μια καρδιά από σύριγγες γιορτάζοντας τη ζωή με τον δικό του τρόπο. Και για όσους αναρωτιούνται, ναι… Αυτά που φαίνονται γύρω από το μωράκι, τα αντικείμενα που σχηματίζουν τις καρδούλες μέσα στις οποίες στεκεται ξαπλωμένο είναι όντως σύριγγες!

Η Samatha Packer είναι οικογενειακή φωτογράφος και, όπως παραδέχτηκε δημόσια “είχε φωτογραφήσει άπειρα νεογέννητα, όμως δεν της είχε ζητηθεί ποτέ κάτι παρόμοιο με αυτό”. Οι αριθμοί τρομάζουν.

“Αυτή είναι η πρώτη φορά που μου ζητάνει να κάνω κάτι τέτοιο. Η τιμή ήταν τεράστια και θέλησα να δημιουργήσω κάτι εξαιρετικό. Η μαμά είπε ‘4 χρόνια, 7 προσπάθειες, 3 αποβολές και 1.616 ενέσεις”.

Όπως αποκάλυψε η Packer οι γονείς της London, της ζήτησαν να βρεί έναν τρόπο να ενσωματώσει αυτές τις σύριγγες στη φωτογραφία, δίνοντας τη την απόλυτη δημιουργική ελευθερία.

“Διάλεξα την καρδιά γαι να δείξω την αγάπη μέσα από τον πόνο που κρύβει ένα τέτοιο ταξίδι που τελικά τους χάρισε αυτό το πανέμορφο μωράκι”, εξηγησε η φωτογράφος που είχε έρθει πολύ κοντά στις δυο γυναίκες και στην προσπάθειά τους να κάνουν ένα παιδί.

Όταν οι δυο μαμάδες είδαν τη φωτογραφία της London δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τα δάκρυά της. Η Patricia, ήταν εκείνη που μπήκε στη διαδιασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης όλα αυτά τα χρόνια και η Kimberly εκείνη που κράτησε όλες τις σύριγγες που χρησιμοποίησαν στη διαδικασία, η οποία πήρε περισσότερο χρόνο λόγω ενός ιδιαίτερου θέματος υγείας που είχε τελικά η Patricia. Αλλά δεν το έβαλαν κάτω. Και έχουν το μωράκι τους στα χέρια τους.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα