Μην χασετε

Η αδερφή μου έκανε παιδί με τον πρώην άντρα μου και έβαλε τη μάνα μας να μου το πει

Είμαι πραγματικά έξαλλη με τη μικρότερη αδερφή μου και δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω.

Advertisements

 

Με τον πρώην άντρα μου χωρίσαμε πριν από περίπου δύο χρόνια. Ήμασταν παντρεμένοι τρία χρόνια και είχαμε ένα πολύ άσχημο διαζύγιο. Δεν ήταν ποτέ παρών για το παιδί ή για μένα και υποπτεύομαι ότι με απατούσε συστηματικά.

Μετά το διαζύγιο έμαθα ότι προχώρησε στη ζωή του αλλά δεν με ενδιέφερε να μάθω λεπτομέρειες μέχρι που η αλήθεια ήρθε στο φως και έμαθα ότι αυτή με την οποία προχώρησε τη ζωή του είναι η αδερφή μου και περιμένουν μάλιστα και παιδί. Η ίδια δεν είχε το θάρρος να έρθει να μου πει την αλήθεια και έβαλε τη μάνα μας να το κάνει. Η μητέρα μου, μου ξεκαθάρισε ότι λυπάται πολύ για το πώς ήρθαν τα πράγματα και ότι δεν είναι καθόλου περήφανη για τη σχέση αυτή. Όσο μου έλεγε τα νέα είχε σκυμμένο το κεφάλι και κατάλαβα πόσο πολύ ντρεπόταν αλλά και πάλι προτίμησε να έρθει να μου τα πει εκείνη παρά η αδερφή μου.

Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τόσοι άντρες υπάρχουν στον κόσμο, αυτόν βρήκε να διαλέξει; Ήξερε τι ήταν, γιατί να μπλέξει με ένα τέτοιον άνθρωπο; Μετά το γάμο μου αλλά και μετά, στο διαζύγιο εκείνη ήταν που με στήριζε και έβλεπε πόσο απαράδεκτος ήταν. Γιατί να κάνει κάτι τέτοιο στον εαυτό της;

 

Η μοναδική λογική απάντηση που μπορώ να δώσω είναι ότι τα είχαν πίσω από την πλάτη μου όσο ήμασταν ακόμα παντρεμένοι ή  τουλάχιστον έπαιζε κάτι μεταξύ τους. Νιώθω τελείως ηλίθια και δεν ξέρω πώς να προχωρήσω μετά απ’ αυτό. Το παιδί μου θα αποκτήσει ένα ξαδερφάκι που θα είναι παράλληλα και αδερφάκι του.

Τους μισώ και τους δύο και δεν θέλω να τους ξαναδώ στα μάτια μου. Τι να κάνω;

Αναστασία

Advertisements

 

Από

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα