Μην χασετε

Ηρακλής Τσουζίνοβ: «Θέλω να γίνω ο Αντετοκούνμπο της χώρας στη μόδα»

Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του GNTM και από τη πρώτη στιγμή εκμεταλλεύτηκε τη νίκη του για να ξεκινήσει μια καριέρα στο modelling. Ο Ηρακλής παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό In Style και μίλησε για τον χωρισμό από την κοπέλα του Αγγελική Κάτρη, ενώ τόνισε πως θέλει να γίνει ο Αντετοκούνμπο της Ελλάδας στον χώρο της μόδας.

Advertisements

Τα δημοσιεύματα τον θέλουν συχνά να είναι το κακό αγόρι που χώρισε την κοπέλα του λόγω της επιτυχίας που γνώρισε όσο ήταν στον διαγωνισμό. Και ο ίδιος είχε δηλώσει ότι μέσα στο παιχνίδι άλλαξε… “Ήταν μια τόσο έντονη εμπειρία όλο αυτό, που σκέφτηκα ότι τώρα είναι η στιγμή να αφιερωθώ στα επαγγελματικά μου. Σταμάτησα να νιώθω πράγματα για την κοπέλα μου γιατί άρχισα να δίνω στη δουλειά μου όλη μου την προσοχή”.

Το GNTM ήταν σαν να έδωσε καινούργιο νόημα στη ζωή του και στόχους για να θέσει ακριβώς στο ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς. “Θέλω να δουλέψω πολύ στην Ελλάδα, αποκλειστικά ως μοντέλο, να γίνω γνωστός στον χώρο της μόδας. Πώς να σου το πω; Να γίνω ο Αντετονκούμπο της χώρας στον δικό μου χώρο και η δουλειά να είναι οι διακοπές μου”.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα