Μην χασετε

Ηλίας Βρεττός: «Μετά το τροχαίο έκανα δύσκολες και επίπονες κουβέντες…»

Στις δύσκολες στιγμές λένε ότι κρίνονται τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου, κι αυτό είναι κάτι που ο Ηλίας Βρεττός το βίωσε.  Το σοβαρό τροχαίο και οι κρίσιμοι μήνες που ακολούθησαν λειτούργησαν σαν εφαλτήριο για να κάνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα σε πρόσωπα και καταστάσεις. «Υπήρχαν άνθρωποι που ήταν δίπλα μου από εκεί που δεν το περίμενα κι άλλοι που δεν ήταν πουθενά.

Advertisements

 

Έγινε ένα τεράστιο ξεκαθάρισμα τόσο μέσα μου όσο και γύρω μου. Έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου όταν συνέβη αυτό, ότι, αν και εφόσον γίνω καλά, θα βάλω τη ζωή μου ακριβώς στις βάσεις που θέλω εγώ. Έχω γίνει ασυμβίβαστος, κάθετος. Αισθάνομαι ότι η ζωή είναι δική μου, είναι μικρή και πρέπει να τη ζήσω όπως θέλω εγώ χωρίς να μου επιβάλλει κανείς κάτι.

 

Και επειδή πολλές φορές όλοι μας συμβιβαζόμαστε με καταστάσεις και ανθρώπους, εγώ αποφάσισα ότι δεν θέλω άλλο και έκανα δύσκολες και επίπονες κουβέντες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Για ό,τι έκανα εκείνη την περίοδο ήμουν απόλυτα συνειδητοποιημένος και δεν λειτούργησα παρορμητικά. Είχα σκεφτεί καλά τις επιλογές μου και ήξερα γιατί τις έκανα, οπότε μόνο σε κάτι καλό μπορούσαν να με οδηγήσουν».

Πρόσφατα έχει δηλώσει σε συνέντευξή του πως ο έρωτας δεν έχει χώρο στη ζωή του, ωστόσο μου ξεκαθαρίζει ότι έχει αρχίσει να αποκαθίσταται η καθημερινότητά του, με αποτέλεσμα να αναθεωρεί: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, που βρίσκω σιγά σιγά τα πατήματά μου, έχω αρχίσει να ανοίγω τα παράθυρα της δικής μου ελπίδας.

 

Advertisements

Επειδή αυτά τα πράγματα δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να τα προγραμματίσεις, όταν είναι να γίνει κάτι θα γίνει, αλλά πλέον είμαι πάρα πολύ δύσκολος. Έχω κάνει πολλές σχέσεις στη ζωή μου, δεν είμαι και μικρός, είμαι 36 χρόνων.

Όσο πιο πολύ μεγαλώνουμε και δεν προχωράμε σε οικογενειακή αποκατάσταση, παραξενεύουμε. Ε, εγώ έχω παραξενέψει λιγάκι και μου είναι πιο δύσκολο απ’ ό,τι μου ήταν πριν από δέκα χρόνια να ερωτευτώ, να δώσω, να αφεθώ».

Από τη Μαρία Παπαϊωάννου

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα