Μην χασετε

Ηθοποιός του «Τατουάζ» για τις δύσκολες στιγμές που έζησε: «Είχα φτάσει να χρωστάω 80.000 ευρώ»

Πέρασε δύσκολα σε οικονομικό επίπεδο και πλέον λέει ότι δεν φοβάται απολύτως τίποτα!

Ο λόγος για τον Νίκο Πολυδερόπουλο ο οποίος μίλησε για την εποχή που ήρθε σε οικονομικό αδιέξοδο και αναγκάστηκε να πουλήσει το μπαρ που διέθετε. Διαβάστε τι αποκάλυψε…

 

Δεν σε απασχολούν τα υλικά αγαθά;

Advertisements

Δεν γεμίζει με τα χρήματα η ψυχή σου! Δεν φοβάμαι να ζω με λίγα. Έχω δει πολλές φορές μέχρι τώρα τον τραπεζικό μου λογαριασμό να γράφει… μηδέν! Αλλά είμαι ένας άνθρωπος που ξαναγεννιέμαι μέσα από τις στάχτες μου. Δεν με ρίχνουν οι δυσκολίες. Ίσα-ίσα που με κάνουν και πιο δυνατό. Το μηδέν είναι για μένα κινητήριος δύναμη για να φτάσω πάλι στο δέκα.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έφτασες στο μηδέν;

Πριν από τρία-τέσσερα χρόνια, το μαγαζί που είχα φτιάξει στο κέντρο της Αθήνας ουσιαστικά χρεοκόπησε. Είχα φτάσει να χρωστάω 80.000 ευρώ. Έπρεπε λοιπόν να το πουλήσω, για να ξεχρεώσω. Θυμάμαι κοιτούσα τον εαυτό μου στον καθρέφτη του μπαρ που είχα και σκεφτόμουν: «Αυτό το μπάνιο, αυτό το μαγαζί, το έχεις φτιάξεις εσύ. Πώς θα τα δώσεις;». Μέχρι που έκανε ένα κλικ μέσα μου και είπα «Είναι όλα νούμερα. Δεν πρέπει να δένεσαι με τα άψυχα αντικείμενα». Πούλησα λοιπόν το μπαρ, το αυτοκίνητο, τη μηχανή που είχα, προκειμένου να βγω όσο πιο αλώβητος γινόταν. Κι αφού πέρασα κι αυτό, μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι δεν φοβάμαι τίποτα!

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα