Μην χασετε

Ζώδια σήμερα 9/3: Μη βιάζεσαι! Όλα θα γίνουν!

Με τη Σελήνη στον Κριό να μας σπρώχνει να δραστηριοποιηθούμε, εννοείται ότι δεν πρόκειται να σταθούμε λεπτό, καταφέρνοντας να κάνουμε πολλά και γρήγορα για να μη σπαταλήσουμε όλο το Σάββατό μας σε δουλειές και υποχρεώσεις.

 

Ωστόσο, μέσα στη φούρια και τη βιασύνη μας να τα προλάβουμε όλα, δεν αποκλείονται και γκάφες ή ζημιές, όπως επίσης να υπάρξει και αχρείαστη ένταση με τους δικούς μας ανθρώπους. Με την ενέργειά μας να περισσεύει, η διασκέδαση μέχρι τις πρωινές ώρες, ακόμα και σαν εκτόνωση είναι μάλλον σίγουρη.

 

Advertisements

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί πρωταγωνιστείτε και σήμερα και αν χρησιμοποιήσετε σωστά την μαχητικότητά σας και δεν παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας θα καταφέρετε ό,τι θέλετε και μάλιστα στο πι και φι.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι μπορεί να ρίξετε ένα καβγά με το ταίρι ή μέλος της οικογένειάς σας, αλλά γρήγορα θα ξεπεραστεί, αν βέβαια δεν το παρατραβήξετε και αρχίσετε να θυμάστε περσινά ξινά σταφύλια. Αρκεστείτε σε αυτά που νιώθετε κι όχι τα περασμένα.

Παρθένοι και Ιχθύες, ανεβάζετε στροφές, αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε και να ελέγξετε τον εαυτό σας, αλλά, αν τον αφήσετε ξαμολυμένο μετά εσείς θα κλαίτε. Γι’ αυτό λίγη προσοχή και στο χέρι σας και πού χαλάτε τα χρήματά σας και στην καρδούλα σας δε θα σας βλάψει!

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα