Μην χασετε

Ζώδια σήμερα 8/3: Είμαστε πανέτοιμοι για εξόρμηση

H Σελήνη στον Κριό μας δημιουργεί έντονα συναισθήματα και μας κρατά σε εγρήγορση, όμως υπάρχει εξήγηση, αφού, εκτός του ότι είναι Παρασκευή, έχουμε μπροστά μας το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, αλλά και έναν καιρό που από μόνος του μας ξεσηκώνει και δε μας αφήνει να συγκεντρωθούμε στις δουλειές της καθημερινότητας.

Advertisements

 

Βέβαια, δεν αποκλείεται να νιώσουμε μια μικρή απογοήτευση, αν τα πράγματα δε γίνονται τόσο σύντομα, όσο φανταζόμασταν, ακόμα και να βγάλουμε επιθετικότητα ή εκνευρισμό. Γενικά πάντως, η μέρα χαρακτηρίζεται από αυθορμητισμό, παρόρμηση και ανυπομονησία.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, είστε στις επάλξεις και έτοιμοι να ξεχυθείτε με το σφύριγμα… της λήξης της εργάσιμης για να γιορτάσετε το τριήμερο. Ασυγκράτητοι και σeξουαλικοί, τίποτα δε μπορεί να σας φρενάρει.

Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι πιθανόν να έρθετε αντιμέτωποι με παρεμβάσεις ή επιθετικές συμπεριφορές στο σπίτι, στη δουλειά ή από το ταίρι σας, αλλά, υψώστε τον τόνο της φωνής σας και κόψτε το βήχα.

Παρθένοι και Ιχθύες δίνετε και παίρνετε χρήματα και αισθήματα, όμως φροντίστε να κρατάτε τον έλεγχο για να μη βρεθείτε ταπί και καθόλου… ψύχραιμοι.

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα