Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 8/4: Άκου τι λέει το «μέσα» σου – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Η Σελήνη από χθες το βράδυ βρίσκεται στους Ιχθύς, οπότε η μέρα μας δε θα έχει εξάρσεις και εντάσεις. Θα είμαστε ήπιων τόνων, εσωστρεφείς, ευεπηρέαστοι στα vibes του περιβάλλοντός μας, συναισθηματικοί, ευάλωτοι, ρομαντικοί, δοτικοί, ενώ θα επικεντρωθούμε στην θετική πλευρά ανθρώπων και καταστάσεων.

Advertisements

 

Από την άλλη, θα αγνοήσουμε λεπτομέρειες, που δεν μας φαίνονται σημαντικές, θα αποφύγουμε να αντιμετωπίσουμε τη μουντή πραγματικότητα και θα έχουμε άμεση επαφή με το «μέσα» μας, που ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι είναι σωστό και τι όχι.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ιχθύες, είστε γεμάτοι εμπνεύσεις, συναισθήματα και φαντασία και ηδιαίσθησή σας είναι αρκετά οξυμένη γι’ αυτό αφεθείτε και επιτρέψτε της να σας πάει όπου θέλει αυτή.

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες, ενδεχομένως να υπάρχει ένα χάσιμο ή χάος στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας και να εκνευρίζεστε, ωστόσο, ό,τι κι αν κάνετε, δε θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη μαζί τους.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, μπορεί να ζείτε στον κόσμο σας, να αφήσετε το συναίσθημα να σας παρασύρει, αλλά χαμένοι δε θα βγείτε ούτε στα χρήματα, ούτε στον eρωτα.

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα