Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 4/4: Μην μπερδεύεις την ειλικρίνεια με την αγένεια

Η Σελήνη, πουρνό-πουρνό, μπήκε στον Κριό, εξηγώντας έτσι την ενέργεια που μας κατακλύζει αλλά και τη διάθεση που έχουμε να δραστηριοποιηθούμε. Ο ενθουσιασμός, η μαχητικότητα, η παρόρμηση και ο αυθορμητισμός, επίσης, μας σπρώχνουν να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, αλλά και να εκφράσουμε όσα νιώθουμε, χωρίς να τα φιλτράρουμε, με αποτέλεσμα να φανούμε «επιθετικοί» ή και «ωμοί». Το σίγουρο είναι όμως ότι είμαστε ειλικρινείς, γι’ αυτό και άλλοι θα εκτιμήσουν την αλήθεια και άλλοι θα παρεξηγηθούν. Πάντως, καλό είναι να προσέχουμε λίγο τον τρόπο μας για να μη φτάσουμε στα όρια της αγένειας.

Advertisements

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας και αν χρησιμοποιήσετε σωστά την ορμητικότητα και το σeξαπίλ σας, θα καταφέρετε ό,τι θέλετε και μάλιστα στο πι και φι.
Διάβασε περισσότερα άρθρα που αφορούν το ζώδιο σου

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι μπορεί να ρίξετε ένα τσακωμό με ανώτερό σας, το ταίρι ή μέλος της οικογένειάς σας, αλλά γρήγορα θα ξεπεραστεί, αν βέβαια δεν το παρατραβήξετε. Αρκεστείτε να εκφράσετε σε νορμάλ τόνους αυτά που νιώθετε.
Διάβασε περισσότερα άρθρα που αφορούν το ζώδιο σου

Παρθένοι και Ιχθύες είστε ανυπόμονοι, ανήσυχοι και θέλετε εδώ και τώρα να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, αλλά όλα έχουν το χρόνο τους. Επίσης, προσοχή στην καταναλωτική σας τάση!
Διάβασε περισσότερα άρθρα που αφορούν το ζώδιο σου

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα