Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 30/10: Μπροστά στην ανάγκη πείθονται και οι θεοί – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Η Σελήνημέχρι αργά το βράδυ, θα βρίσκεται στον Κριό και θα μας σπρώχνει να κάνουμε ό,τι πρέπει, καθώς θα συγκρουστεί τόσο με τον Πλούτωνα, όσο και με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, οπότε θα βάλουμε στην άκρη αυτά που θέλαμε.

Εννοείται ότι και η διάθεσή σας θα είναι βαριά, αφού θα νιώσουμε έναν περιορισμό ή θα μπούμε στη διαδικασία να μετριάσουμε τον ενθουσιασμό ή τον αυθορμητισμό μας. Ίσως μάλιστα αναγκαστούμε να εγκαταλείψουμε ένα φιλόδοξο πλάνο ή κάτι που επιθυμούσαμε, καθώς είναι ακατάλληλες οι συνθήκες ή εμφανίζονται άλλα πιο επείγοντα ή αναγκαία που χρειάζεται να γίνουν.

Μόλις πατήσει το ποδαράκι της η Σελήνη στον Ταύρο, το κλίμα θα αλλάξει κάπως, αλλά δε θα προλάβουμε και πολύ να ευχαριστηθούμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Advertisements

Κριοί, νιώθετε σαν τα θηρία στο κλουβί. Θέλετε να ξεχυθείτε, να επιδοθείτε σε ανελέητο κυνήγι, όμως, μάλλον είστε «υπό στενή παρακολούθηση» και δεν μπορείτε να κάνετε ό,τι και όπως σας αρέσει. Μιας και δεν έχετε υπομονή, θα ζοριστείτε αρκετά.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, παρεξηγήσεις, εντάσεις και δυσαρέσκειες είναι κάποια από αυτά που περιλαμβάνονται στο μενού της ημέρας, είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι σας. Διατηρήσετε την ψυχραιμία σας για να μην τσακωθείτε άσχημα.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, αναγκάζεστε να δεχτείτε πράγματα ή να κάνετε ό,τι απαιτείται κι όχι ό,τι επιθυμείτε στα οικονομικά σας. Αποτυχημένη θα είναι και μια απόπειρα στα eρωτικά σας.

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα