Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 29/08: Κάνε μια ουσιαστική αλλαγή

Δύο είναι τα σημαντικά γεγονότα της ημέρας: το τρίγωνο του Ήλιου στην Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο και η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο. Στην μεν πρώτη περίπτωση, μας δίνεται μια καταπληκτική ευκαιρία να επιφέρουμε μια ουσιαστική αλλαγή στη ζωή μας και να χαράξουμε μια διαφορετική, γεμάτη προοπτικές πορεία σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Καινούργιες, πρωτότυπες ιδέες επεξεργάζονται και φιλτράρονται, στόχοι και θέσεις επαναπροσδιορίζονται και νέες μέθοδοι εφαρμόζονται και καθιερώνονται. Από την άλλη, θα βάλουμε σε μια τάξη τα ασυμμάζευτα του καλοκαιριού, θα οργανωθούμε, θα τακτοποιήσουμε εκκρεμείς υποθέσεις και θα υλοποιήσουμε σχέδια, ιδέες και προγράμματα που είχαμε βάλει.

Advertisements

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι και Ταύροι τις γνώσεις, τα ταλέντα και ό,τι μάθατε τόσο καιρό, καλείστε τώρα να τα χρησιμοποιήσετε για να επιφέρετε θετικές και συμφέρουσες αλλαγές στη ζωή σας.

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, να είστε δεκτικοί στις αλλαγές και ευπροσάρμοστοι στα νέα δεδομένα, διαφορετικά, όχι μόνο δε θα λύσετε τα προβλήματα που θα εμφανιστούν, αλλά θα σας ξεπεράσουν κι οι εξελίξεις.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα