Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 29/06: Γέλα με την καρδιά σου – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Σελήνη και Δίας συναντιούνται σήμερα στους Ιχθύς κάνοντας την Τρίτη μας απολαυστική και διασκεδαστική, καθώς αρκετά από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας δε θα μας αφήσουν να επηρεαστούμε αρνητικά, θα έχουμε θετική ενέργεια και αισιόδοξο πνεύμα.

 

Διάθεση όμως για να ασχοληθούμε με πρακτικά ζητήματα δε θα υπάρχει, γιατί κατά βάθος δε θα θέλουμε να χαλαστούμε ή φάμε χρόνο με πεζά πράγματα, οπότε είναι πολύ πιθανό να τα αναβάλουμε ή να βγάλουμε μια τεμπελιά. Από την άλλη, θα έχουμε και τα τυχερά μας, θα γελάσουμε με την καρδιά μας και θα εκφράσουμε πηγαία τα αισθήματά μας, ακόμα κι αν υπάρχει μια δόση υπερβολής!

 

Advertisements

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ιχθύες, ασκείτε μια «μαγεία» στους άλλους, ακόμα και χωρίς την επίγνωσή σας, γι’ αυτό κι ούτε πρόκειται να σας χαλάσουν χατίρι, ούτε και να σας αρνηθούν το οτιδήποτε. Εκμεταλλευτείτε το για να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή κι όχι μόνο να περάσετε καλά!

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, κατανοήστε ότι οι άλλοι στο σπίτι ή τη δουλειά σας δεν έχουν καμία όρεξη να ασχοληθούν με θέματα που βρίσκουν βαρετά, ανούσια ή ασήμαντα στην προκειμένη φάση, όσο κι αν επιμείνετε! Χαλαρώστε κι εσείς και αφήστε τα για την ώρα!

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, eρωτικά και οικονομικά θα έχετε τις ευκαιρίες σας. Ίσως μάλιστα να πάρετε ένα δωράκι ή να εισακουστεί μια επιθυμία σας και να χαρείτε!

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα