Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 28/06: Το «χθες» δεν πρέπει να σε αφορά – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Ξεχωριστή, αν μη τι άλλο, θα είναι η μέρα μας και θα φροντίσει σε αυτό η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο, καθώς η ανάγκη μας να διαφοροποιηθούμε, να σπάσουμε τη ρουτίνα, να ξεφύγουμε από συνήθειες και νοοτροπίες ετών, να δοκιμάσουμε καινούργια πράγματα θα είναι μεγάλη.

 

Το «χθες» δεν πρέπει να μας αφορά, αλλά το «αύριο» και το πώς μπορούμε να το αλλάξουμε. Συναισθηματικά θα είμαστε πιο χαλαροί, θα επιχειρήσουμε να δούμε τα πράγματα πιο αποστασιοποιημένα και να καταλάβουμε ότι το να ακολουθούμε την πεπατημένη, αρνούμενοι να ρισκάρουμε κάτι άλλο, ακόμα κι αν δεν το γνωρίζουμε, δεν πρόκειται να μας βοηθήσει, ώστε να ξεφύγουμε ή να λύσουμε τα θέματά μας!

 

Advertisements

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Υδροχόοι, η μέρα σας γεμίζει ενέργεια και διάθεση να αλλάξετε τα δεδομένα της προσωπικής σας ζωή. Προσπαθήστε να μην την αναλώσετε με τις συνηθισμένες θεωρίες σας και περάστε κατευθείαν σε πράξεις.

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, υπάρχουν κάποιες αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές στο σπίτι, τη σχέση ή τη δουλειά σας, τις οποίες δεν ξέρετε πώς να τις διαχειριστείτε. Αν όμως δε δώσετε καμία σημασία, ενδεχομένως να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Ζυγοί, Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, μια μικρή ευελιξία, ένας αυθορμητισμός, μια αλλαγή πορείας ή στροφή ίσως φέρει τελείως διαφορετικά αποτελέσματα, στα eρωτικά ή στα οικονομικά σας! Δοκιμάστε και ενδεχομένως να μην το μετανιώσετε!

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα