Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 28/05: Ανέβαλε για αύριο ό,τι δε θέλεις να κάνεις σήμερα – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και παρά την αυξημένη μας υπευθυνότητα, ωριμότητα και τη μεγάλη μας διάθεση να τακτοποιήσουμε ένα σωρό υποχρεώσεις, είναι πολύ πιθανό και λόγω Παρασκευής και εξ αιτίας του εξαγώνου της με τον Δία στους Ιχθύς, να μην έχουμε καμία όρεξη ούτε καν για τις συνηθισμένες μας δουλειές.

Advertisements

 

Οι εργαζόμενοι δε θα βλέπουν την ώρα να τελειώσουν και να φύγουν, ενώ αρκετοί πρακτικά ζητήματα θα τα μεταθέσουν για την Δευτέρα. Θα επικρατήσει η ευδιαθεσία και η χαλαρότητα, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν και θετικές εξελίξεις σε θέματα της καθημερινότητας. 

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Αιγόκεροι και Ιχθύες, ωραία θα είναι η μέρα σας, με αρκετές ευχάριστες στιγμές και ειδήσεις, ακόμα και γνωριμίες και ενδεχομένως να μην έχετε καμία διάθεση να τη σπαταλήσετε σε πεζά ζητήματα και δουλειές. Αν δεν υπάρχει κάτι επείγον, δεν πειράζει και να χαλαρώσετε λίγο τους ρυθμούς σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, «πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό»! Οργανωθείτε λίγο, μαζέψτε το μυαλό σας γιατί μόνο έτσι θα τελειώσετε ό,τι έχετε αναλάβει μια ώρα αρχύτερα και θα απολαύσετε ξέγνοιαστοι το σ/κ σας.

 

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα