Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 27/05: Η αλήθεια είναι υποκειμενική

Η Σελήνη  και σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και επειδή θα συναντήσει και τον Ποσειδώνα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργηθούν ψευδαισθήσεις ή πλασματικές εντυπώσεις και συναισθήματα λόγω της μεγάλης μας ευαισθησίας. Η αλήθεια μας ενδεχομένως να είναι διαφορετική από των υπολοίπων, οπότε δεν αποκλείεται να διαπιστώσουμε στην πορεία ότι όλα είναι σχετικά και ο καθένας κρίνει ανάλογα με αυτά που «βλέπει» ή εισπράττει από τους άλλους. Η φαντασία και οι εμπνεύσεις μας πάντως θα αγγίξουν την κορυφή!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες χαλαρώστε κι απολαύστε ένα όμορφο βράδυ παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν είστε μόνοι όμως, κυκλοφορείστε λίγο περισσότερο, αφού έχετε την ευκαιρία να «μαγέψετε».

Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες μην ασχολείστε με λεπτομέρειες που δεν έχουν και τόσο σημασία…Επικεντρωθείτε στη γενική εικόνα της σχέσης, του σπιτιού ή της δουλειάς σας.

Advertisements

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι ζείτε στον δικό σας, μαγικό κόσμο, καθαρά από επιλογή, οπότε, αφού είστε μια χαρά, γιατί να έρθετε σε επαφή με την πεζή πραγματικότητα; 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα