Μην χασετε

Ζώδια σήμερα 26/2: Δες την αστεία πλευρά των πραγμάτων

Η Σελήνη στον Τοξότη έρχεται να ελαφρύνει το κλίμα και μας καλεί να αντιμετωπίσουμε το όποιο πρόβλημα της καθημερινότητάς μας με χιούμορ και αισιόδοξη στάση. Τι κι αν κάνει κρύο ή βρέχει, έχει ουρά στο ταμείο ή κίνηση στο δρόμο; Το παν είναι να διατηρήσουμε τη θετική μας διάθεση, να κάνουμε την πλάκα μας και να διακωμωδούμε ακόμα και τις αναποδιές που μας τυχαίνουν γιατί μόνο έτσι θα βγάλουμε τη μέρα… καθαροί!

Advertisements

 

Από την άλλη, είναι καλό να μη σκάμε για αυτά που αλλάζουν ή δεν αλλάζουν ό,τι κι αν κάνουμε και να προχωράμε παρακάτω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα φορτώνουμε όλα στον κόκορα και κοιτάμε μόνο τη ζαχαρένια μας!

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες κρατήστε τον ενθουσιασμό, την θετική σας στάση και μην αφήσετε τίποτα να χαλάσει τη διάθεση. Με το χιούμορ και το ταμπεραμέντο σας πολλά μπορείτε σήμερα να καταφέρετε σε προσωπικό επίπεδο.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες μην παίρνετε στα σοβαρά κάποιες παιδιάστικες συμπεριφορές στο σπίτι ή τη δουλειά σας, αλλά μην τις αφήνετε και ασχολίαστες για να μη γίνουν… καθεστώς.

Ταύροι και Σκορπιοί οι ανάγκες σας είναι πολλές στα ερwτικά ή τα οικονομικά σας, ωστόσο, έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια κίνηση  που μεν είναι λίγο πιο ρισκαδόρικη, αλλά μπορεί να καταφέρετε τελικά να καλύψετε το μεγαλύτερο μέρος τους.

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα