Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 26/11: Tο κλίμα είναι ασταθές και ανισόρροπο – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Η Σελήνη και ο Ουρανός συναντιούνται σήμερα στον Ταύρο, δημιουργώντας μας αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις για τα θέλω και τα αισθήματά μας γι’ αυτό εύκολα θα αλλάξουμε γνώμη και είτε θα κάνουμε πίσω είτε θα αλλάξουμε τελείως πορεία.

Advertisements

Στο ασταθές και… ανισόρροπο κλίμα συμβάλλει και η αντίθεσή τους με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, η οποία μπορεί να μας καλεί να πάρουμε μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτήν που γνωρίζαμε και επιμέναμε μέχρι πρότινος. Σίγουρα πάντως, θα έρθουμε αντιμέτωποι με έντονες ή αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις, τάσεις αυτονομίας ή ανεξαρτητοποίησης ή αναθεωρήσεις και διαφοροποιήσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, θα έρθετε αντιμέτωποι με αρκετή ξεροκεφαλιά και αντιδράσεις που δεν περιμένατε, στη δουλειά, στη σχέση ή το σπίτι σας. Όσο προσπαθείτε να αποδείξετε ότι έχετε δίκιο, τόσο θα το χάνετε. Οπότε, για το καλό σας μην επιμένετε.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αλλάζουν τα πράγματα, καλό είναι να αλλάξετε κι εσείς τροπάρι. Αν βλέπετε ότι δεν πρόκειται να αποκτήσετε αυτά που θέλετε, οικονομικά ή eρωτικά, κάντε πίσω. Το κεφάλι σας θα σπάσετε… ο τοίχος δε θα υποχωρήσει.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα