Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 26/09: Μην κοιτάς πίσω σου – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Τελείως διαφορετικό θα είναι το σημερινό κλίμα, καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο έρχεται να ξεκολλήσει από το «χθες», να μας κάνει να κοιτάξουμε μπροστά και να δούμε πώς μπορούμε να αλλάξουμε τις συνθήκες της ζωής μας. Σαφώς και συναισθηματικά είμαστε πιο cool κι ανάλαφροι από βάρη και μιζέριες, προσπαθούμε να δούμε τα πράγματα από άλλη οπτική, πιο αποστασιοποιημένα και να καταλάβουμε ότι το να κάνουμε κύκλους γύρω από ζητήματα, να μη ρισκάρουμε κάτι διαφορετικό ή να μη φοβόμαστε το αύριο και το οτιδήποτε μπορεί να φέρει, δεν πρόκειται να ξεφύγουμε από τα θέματά μας και να κάνουμε μια νέα αρχή με άλλα δεδομένα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Υδροχόοι, η μέρα σας γεμίζει ενέργεια και διάθεση να αλλάξετε τα δεδομένα της προσωπικής σας ζωή. Προσπαθήστε να μην την αναλώσετε με τις συνηθισμένες θεωρίες σας και περάστε κατευθείαν σε πράξεις.

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, υπάρχουν κάποιες περίεργες ή εκκεντρικές συμπεριφορές στο σπίτι, τη σχέση ή τη δουλειά σας, τις οποίες δεν ξέρετε πώς να τις διαχειριστείτε. Αν όμως αδιαφορήσετε, ενδεχομένως να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Advertisements

Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, μια μικρή ευελιξία, ένας αυθορμητισμός, μια στροφή εκεί που πηγαίνετε ντουγρού ευθεία ίσως φέρει τελείως διαφορετικά αποτελέσματα, στα eρωτικά ή στα οικονομικά σας! Δε χάνετε και τίποτα, αν το δοκιμάσετε…

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα