Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 26/05: Όπου φύγει, φύγει – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Σήμερα έχουμε την Πανσέληνο– Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότηη οποία, με τη συμμετοχή του Δία στους Ιχθύς, υπόσχεται θεαματικές εξελίξεις, που θα ευνοήσουν αρκετούς, αλλά και μια δική μας στάση να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με ό,τι μας ρίχνει ψυχολογικά και να βρούμε τρόπους να ανεβάσουμε τη διάθεσή μας.

 

Γεγονός είναι ότι οι περισσότερο θα είμαστε στους δρόμους, ενώ δεν αποκλείεται να σχεδιάσουμε ένα ταξίδι ή μια μικρή απόδραση από την πόλη, για να αλλάξουμε παραστάσεις, να ξεσκάσουμε, να ξεφύγουμε από τη μίζερη καθημερινότητα. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνουν αψυχολόγητες ενέργειες και θα υπάρξουν υπερβολικές αντιδράσεις, επιπόλαιες συμπεριφορές, που θα προκαλέσουν διάφορα ευτράπελα, αλλά και αποφυγή κάθε ευθύνης.    

Τοξότες βρίσκεστε στο επίκεντρο κι από σας εξαρτάται, αν εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες για να αποκτήσετε όσα επιθυμείτε ή θα μείνετε στα λόγια και τις δηλώσεις. Σίγουρα πάντως το να ξεπεράσετε τα όρια είναι πολύ πιθανό γι’ αυτό προσέξτε μήπως μετά ψάχνετε γωνιά να κρυφτείτε…

Advertisements

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, εκτός από γεγονότα στη σχέση, τη δουλειά ή το σπίτι σας που θα σας αναστατώσουν θα έχετε και την επιπόλαιη ή υπερβολική αντίδραση ανθρώπων του περιβάλλοντός σας που θα σας χτυπήσει στα νεύρα, οπότε το να χάσετε κι εσείς τον έλεγχο δεν είναι απίθανο.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, τα ρίσκα καλό θα ήταν να τα πάρετε, μόνο αν ξέρετε ότι θα αλλάξει με μιας η eρωτική ή η οικονομική σας ζωή. Έχετε κατά νου ότι μπορεί να ακολουθήσουν δύσκολες μέρες, οπότε κάντε το κουμάντο σας.

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα