Μην χασετε

Ζώδια σήμερα 25/2: Ακολούθησε το ένστικτό σου

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό, δημιουργώντας μας μια η συναισθηματική ένταση. Η ζήλια, η απολυτότητα κι η δυσπιστία μας έχουν στην… τσίτα. Υποψιαζόμαστε ότι παντού κρύβεται μια «απειλή», ένας… εχθρός, κάποιο πρόσωπο που θέλει το κακό μας, να επωφεληθεί από μας ή δε μας λέει την αλήθεια, γι’ αυτό έχουμε επιφυλακτική στάση, είμαστε παρατηρητικοί και δίνουμε σημασία στην πιο απλή κίνηση ή σχόλιο.

Advertisements

 

Επειδή όμως το ένστικτό μας είναι ισχυρό, καλό θα ήταν να το εμπιστευτούμε και να μην λειτουργήσουμε προκατειλημμένα εξ αιτίας αρνητικών σκέψεων και βιωμάτων γιατί ενδέχεται να πέσουμε τελείως έξω.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Αυτό από μόνο του θα έπρεπε να σας δίνει σιγουριά και να σας ωθεί να κυνηγήσετε ό,τι επιθυμείτε. Όμως, αν κοιτάτε τους πάντες με μισό μάτι και υποψιάζεστε ότι κάποιος θα σας τη φέρει, καταναλώνετε την ενέργειά σας τσάμπα.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι θα έρθετε αντιμέτωποι με απολυτότητα και ξεροκεφαλιά. Αν επιμείνετε και πάτε κι εσείς στην κόντρα, το πιο πιθανό είναι να καταλήξετε είτε τσακωμένοι είτε να σημάνετε άτακτη υποχώρηση, αφού δεν πρόκειται να γυρίσετε κανενός τα μυαλά.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί σκηνικά ζήλιας από και προς το πρόσωπό σας θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη, θα σας φουντώσουν κι είτε θα γίνετε μπίλιες με το ταίρι σας είτε θα βάλουν φωτιά στο κρεβάτι σας.

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα