Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 25/05: Κάνε ό,τι νιώθεις

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, καλώντας μας να δείξουμε το πόσο ξεχωριστοί και μοναδικοί είμαστε, μέσα από συγκεκριμένες ενέργειες και πρωτοβουλίες και να πείσουμε και τους γύρω μας να αναδείξουν τη μοναδικότητά τους, αποφεύγοντας να εξομοιωθούν με όλους τους άλλους. Από την άλλη, νιώθουμε την ανάγκη με ειλικρίνεια και θάρρος να εκδηλώσουμε τα συναισθήματά μας, να πούμε τη δική μας αλήθεια και να απελευθερωθούμε, για να αισθανθούμε ανακούφιση, όμως θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και το αν οι άλλοι είναι έτοιμοι να την ακούσουν ή να μας καταλάβουν.

Advertisements

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, αν βγάλετε τον καλό εαυτό σας και δείξετε πόσο ξεχωριστές προσωπικότητες είστε, τότε πολλοί και πολλές θα γίνουν μέλη του fun club σας.

Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί, αφού βλέπετε ότι οι ασφυκτικές πιέσεις και τα απόλυτα μέτρα στη δουλειά, τη σχέση ή το σπίτι προκαλούν έντονες αντιδράσεις, γιατί το συνεχίζετε;! Δοκιμάστε διαφορετική μέθοδο.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι η ελευθερία, ερwτική ή οικονομική, είναι ωραία, αλλά έχει κι ένα τίμημα, οπότε να είστε προετοιμασμένοι να περάσετε από το… ταμείο.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα