Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 24/05: Αιφνιδίασε για να μην αιφνιδιαστείς

Η Σελήνη, που έχει περάσει από χθες αργά το βράδυ στον Υδροχόο, θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, προκαλώντας μας να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα πλαίσιά μας, να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας, αν νιώθουμε ότι είναι βαρετή και να έρθουμε σε επαφή στο ασυνήθιστο και το διαφορετικό. Επαναστατικές τάσεις, προβοκατόρικες ή περίεργες συμπεριφορές και αντιδράσεις, αντιφατικά συναισθήματα και μια έντονη τάση να ξεκόψουμε από το παρελθόν κι ό,τι μας κρατά εγκλωβισμένους. Θέλουμε να πειραματιστούμε, να δοκιμάσουμε κάτι άλλο, ακόμα και με την εμφάνισή μας. Από την άλλη, ενδεχομένως να αιφνιδιάσουμε ή να αιφνιδιαστούμε, να εκπλήξουμε ή να εκπλαγούμε αρνητικά, από αλήθειες που θα ειπωθούν χωρίς φιλτράρισμα.

Advertisements

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι πάλι θα κάνετε το θαύμα σας και θα ξεχωρίσετε. Φροντίστε, ωστόσο, να κερδίσετε και κάτι από αυτό. Μην προκαλείτε και προβοκάρετε, απλά για να «σπάσετε πλάκα» ή να «παρακολουθήσετε» τις αντιδράσεις των γύρω σας.

Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί μια ανησυχία ή αναμπουμπούλα στο σπίτι ή τη δουλειά σας θα υπάρξει. Παρότι όμως προσωρινή, σας στέλνει μήνυμα ότι κάτι πρέπει να «διορθώσετε».

Καρκίνοι και Αιγόκεροι είτε οικονομικά είτε ερwτικά, ξεφύγετε από τα κλισέ και κάντε την έκπληξη με κινήσεις άμεσες και αποφασιστικής σημασίας, αλλιώς θα εκπλαγείτε δυσάρεστα από τους άλλους.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα