Μην χασετε

Ζώδια σήμερα 24/09: Προβλέπονται επιτυχίες

Ο Ερμής στον Ζυγό κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Τοξότη, φέρνοντάς μας καλές ειδήσεις και επιτυχίες σε κοινωνικό και επικοινωνιακό επίπεδο. Επιπλέον, είμαστε κεφάτοι, εξωστρεφείς, θέλουμε να βγούμε από το σπίτι, να μιλήσουμε και να συναντήσουμε αρκετό κόσμο, να ανταλλάξουμε ιδέες, προτάσεις και απόψεις, ενώ δεν αποκλείεται και ένα ταξιδάκι ή μια μονοήμερη εκδρομή για να ξεσκάσουμε και να αλλάξουμε παραστάσεις. Σίγουρα πάντως θα γελάσουμε, θα κάνουμε την πλάκα μας και θα ξεχάσουμε κάθε τι που μας βασανίζει, έστω και για μια μέρα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ζυγοί και Τοξότες, γελούν και τα μουστάκια σας, καθώς βλέπετε πόσο δημοφιλείς είστε και πόση πέραση έχετε. Εκφράστε ό,τι έχετε στο κεφάλι σας, πείτε ό,τι νιώθετε και πλησιάστε χωρίς ενδοιασμό όποιο άτομο σας αρέσει αφού η ανταπόκριση θα είναι θετική.

Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, μην παίρνετε τα πράγματα πολύ στα σοβαρά. Προσπαθήστε να ευχαριστηθείτε τις στιγμές με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και ξεχάστε προβλήματα και σκοτούρες. Κι αύριο μέρα είναι!

Advertisements

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, βγείτε, κυκλοφορήστε, γιατί όλο και κάποια καινούργια γνωριμία θα κάνετε. Ερωτική, φιλική, επαγγελματική, τι σημασία έχει; Ό,τι βρίσκει ο άνθρωπος, καλό είναι.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα