Μην χασετε

Ζώδια σήμερα 24/08: Άλλο τι δείχνει κι άλλο τι είναι – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Με τον Ερμή στην Παρθένο να κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς η μέρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς δεν αποκλείονται κακές εκτιμήσεις, λάθη, παρανοήσεις, παρεξηγήσεις, αφηρημάδα και αναβολές που μπορεί να δημιουργήσουν μια χαοτική κατάσταση στην καθημερινότητά μας.

 

Καλό θα ήταν να αποφύγουμε τις πολλές κουβέντες, μετακινήσεις και συζητήσεις για σοβαρά θέματα και να ασχοληθούμε περισσότερο με τις τέχνες και την καλλιτεχνία παρά με πρακτικά ζητήματα. Από την άλλη, άλλο θα βλέπουμε κι άλλο θα είναι στην πραγματικότητα, κάτι που δε βοηθάει να φτάσουμε σε ασφαλή συμπεράσματα, ενώ είναι πιθανό να μας γεμίσουν ωραία λόγια, ψέματα και δικαιολογίες.

 

Advertisements

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες το τι φαντάζεστε ή πώς εισπράττετε κάποια πράγματα πολύ λίγο σχέση έχει με την πραγματικότητα, στην παρούσα φάση, οπότε, αποφάσεις, ενέργειες και συμπεράσματα αφήστε τα για άλλη μέρα.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι κρατήστε μικρό καλάθι σε όσα ακούτε ή βλέπετε. Είτε από πρόθεση είτε όχι, σας πλασάρουν μια πλασματική εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα στα οικονομικά και eρωτικά σας…

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα